ΚΕΔΕ: Ποιος πρώην δήμαρχος στην Πελοπόννησο έπαιξε ενωτικό ρόλο στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο (φωτο) - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΚΕΔΕ: Ποιος πρώην δήμαρχος στην Πελοπόννησο έπαιξε ενωτικό ρόλο στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο (φωτο)


Ο ενωτικός ρόλος που έπαιξε το προηγούμενο διάστημα στο να κατέβει, τελικώς, ένα ψηφοδέλτιο από τη ΝΔ με τους δύο υποψήφιους Προέδρους Δημήτρη Παπαστεργίου και Λάζαρο Κυρίζογλου, ευελπιστεί ότι θα αποτυπωθεί και στην κάλπη της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ στις 28 Νοεμβρίου ο σημερινός α΄ αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και πρώην δήμαρχος Πύλου -Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης. Να σημειωθεί ότι ο κ. Καφαντάρης διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με τον δήμαρχο Αμπελοκήπων -Μενεμένης και με τον δήμαρχο Τρικκαίων.

Διαβάστε την επιστολή του κ. Δ. Καφαντάρη προς τους εκλέκτορες της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ: 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ως Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα, με συλλογική εργασία στο Διοικητικό Συμβούλιο, δουλέψαμε σκληρά και μεθοδικά για να δώσουμε λύσεις στις παθογένειες που δημιουργήθηκαν στους Δήμους, από τις μνημονιακές και θεσμικές παρεμβάσεις του Κεντρικού Κράτους.

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε και παλέψαμε με στόχο να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να αλλάξουν τα «κακώς κείμενα», με όρους σύνθεσης, ενότητας και συνεργασίας.

Δεν έλειψαν και οι συγκρούσεις, αδιαφορώντας για το δυσμενές αντίκτυπο που πιθανόν να είχαν, έχοντας σαν γνώμονα το αίσθημα ευθύνης απέναντι στις υψηλές απαιτήσεις όλων των συναδέλφων μας.

Καταφέραμε πολλά.

Όμως το όραμα όλων μας για μια ανεξάρτητη, αποκεντρωμένη και οικονομικά δυνατή  Τοπική Αυτοδιοίκηση, και όχι Ετεροδιοίκηση, συνεχίζεται και στην επόμενη δημοτική τετραετία (2019-2023).

Αγαπητοί μου Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι,Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω τους περισσότερους, με τα μικρά ονόματα. Έχουμε βρεθεί μαζί, σε όλους τους αγώνες που δώσαμε, για να γίνουν πράξη οι διεκδικήσεις μας.

Γνωρίζετε ότι είμαι ενήμερος για όλα τα αυτοδιοικητικά προβλήματα, που αφορούν τους Δήμους μας.

Αναγνωρίζετε τους αγώνες που έχω δώσει, για την επίλυση πολλών προβλημάτων που αφορούν όλους εσάς, που υπηρετείτε τον Α’ βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συμμερίζεστε, τις ίδιες ανησυχίες που έχω και εγώ για τα χρόνια προβλήματα των Δήμων και τις δυσκολίες αντιμετώπισης τους.

Η παρουσία μου είναι γνωστή σε όλους σας, και από το αξίωμα του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος (2010-2019) και από τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ (2014-2019).

Σας  διαβεβαιώνω ότι και στη νέα εποχή της ΚΕΔΕ, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την άμεση αντιμετώπιση χρόνιων, αλλά και νέων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού,

καιζητώ τη στήριξη σας για να συνεχίσω, με μεγαλύτερη διάθεση, να συμμετέχω στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας, για την υλοποίηση του κοινού οράματος μας, για μια πραγματικά Ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σας ευχαριστώ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Δημήτρης Καφαντάρης

Α’ Αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ

Υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στην κατηγορία των Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι»ΠΗΓΗ:aftodioikisi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad