H Υπουργός Πολιτισμού-Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη στην Τρίπολη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

H Υπουργός Πολιτισμού-Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη στην Τρίπολη


«Στόχος μας είναι ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο πολιτισμός είναι οικονομία, είναι ανάπτυξη. Μόνο με συνεργασία θα προχωρήσουμε μπροστά και μόνο έτσι, όλα αυτά θα έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία».

Αυτό, δήλωσε, απ’ την Τρίπολη, η Υπουργός Πολιτισμού-Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, στο περιθώριο της επίσκεψής της στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Απ’ την έδρα της περιφέρειας, η Υπουργός, χαρακτήρισε επικοδομητική την διεξοδική συνάντηση που είχε με τους θεσμικούς εκπροσώπους της περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ, στάθηκε και στις προοπτικές που υπάρχουν για τις νέες εντάξεις έργων πολιτισμού, στο περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα 2014-2020.



Συγχρόνως, αναφέρθηκε και στην πορεία των ήδη ενταγμένων έργων και στο θέμα της επίσπευσης των διαδικασιών για αποφυγή απώλειας χρηματοδοτήσεων.

Η κ. Μενδώνη, γνωστοποίησε, την απόφασή της, να υπάρξει και νέα σύσκεψη στο τέλος του εξαμήνου, για να ελεγχθεί η πρόοδος των έργων.



Κατέληξε, λέγοντας ότι: «εμείς όλοι εδώ, θέλουμε να προχωρήσουμε την συντήρηση, την ανάδειξη, την προβολή και την κοινωνικοποίηση των έργων».

Πριν την σύσκεψη εργασίας, η Υπουργός, μαζί με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Γιώργο Διδασκάλου (επικεφαλής και στο ΚΑΣ), είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.



Πριν την έναρξη της σύσκεψης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, καλωσόρισε την κ. Μενδώνη, δίνοντάς της αναμνηστική πλακέτα.



Ρεπορτάζ και φωτό: ΕΡΤ Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad