Το κόλπο μιας μητέρας για να μην αγοράζει τα παιχνίδια που της ζητούν επίμονα τα παιδιά της - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Το κόλπο μιας μητέρας για να μην αγοράζει τα παιχνίδια που της ζητούν επίμονα τα παιδιά της


Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της χαράς, της ευτυχίας, του ενθουσιασμού, της ειρήνης και φυσικά της αγάπης.

Οι γιορτές είναι η ιδανική αφορμή για να βγεις στους δρόμους και να κάνεις ψώνια. Αλλωστε τα Χριστούγεννα είναι τα στολίδια, τα δώρα, οι βόλτες και οι συναντήσεις με φίλους και συγγενείς, τα γέλια και η χαρά να μοιράζεσαι. Τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς να έρθουν τα Χριστούγεννα για να αποκτήσουν το δώρο που επιθυμούν.

Μια βόλτα όμως στα μαγαζιά καμιά φορά μπορεί να μετατραπεί σε «μαρτύριο» για τους γονείς καθώς τα παιδιά θέλουν να αποκτήσουν ό,τι δουν μπροστά τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι μητέρες δεν μπορούν με τίποτα να τα πείσουν ότι δεν πρόκειται να αγοράσουν το παιχνίδι που μόλις είδαν σε μια βιτρίνα ή στο ράφι ενός καταστήματος. Τα παιδιά γίνονται επίμονα και δεν μπορούν να ηρεμήσουν αν δεν αποκτήσουν το δώρο που θέλουν. Οσοι είναι γονείς, το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το σκηνικό.

Μια μητέρα, η Kristina Watts έχει το μυστικό για να ξεγελάσεις το παιδί σου να μην ζητάει ό,τι παιχνίδι δει μπροστά του. Η ανάρτησή της στο Facebook έγινε viral και έχει 54 χιλιάδες κοινοποιήσεις και 16 χιλιάδες σχόλια. Ποιο είναι το κόλπο; Αντί να προσπαθείς να πείσεις το παιδί σου ότι δεν πρόκειται να του αγοράσεις εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι που διακαώς επιθυμεί, του ζητάς να ποζάρει χαμογελαστό με το παιχνίδι και το βγάζεις μια φωτογραφία με το κινητό σου.

Ετσι, η προσοχή του αποσπάται και του λες ότι θα στείλεις τη φωτογραφία του στον Aγιο Βασίλη. Η Kristina Watts σημειώνει ότι το παιδί μετά τη φωτογραφία ούτε κλαίει, ούτε παραπονιέται για το παιχνίδι. Για δοκίμασέ το...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad