Επί ποδός το ΕΚΑΒ ενόψει των γιορτών – Οι οδηγίες προς τους πολίτες - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Επί ποδός το ΕΚΑΒ ενόψει των γιορτών – Οι οδηγίες προς τους πολίτες


Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα για την κάλυψη του εθνικού οδικού δικτύου, θα βρίσκεται το ΕΚΑΒ, με αφορμή την αναμενόμενη αύξηση των μετακινήσεων λόγω των εορτών.

Έχοντας εκπονήσει ένα ειδικό πρόγραμμα εκτάκτων μέτρων, δυνάμεις ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ θα είναι ανεπτυγμένες σε νευραλγικά σημεία βασικών οδικών αξόνων της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα οι επιπλέον δυνάμεις του ΕΚΑΒ, εκτός αυτών που θα εκτελούν την κατά τόπους προγραμματισμένη υπηρεσία τους, θα βρίσκονται σε ετοιμότητα έκτακτης επέμβασης από τις 15:00 έως τις 23:00, τις εξής ημέρες: Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, Παρασκευή 3 Ιανουαρίου και Δευτέρα 6 Ιανουαρίου.

Η διοίκηση, του ΕΚΑΒ εφιστά την προσοχή στη τήρηση των κανόνων του ΚΟΚ, στη χρήση ζωνών ασφαλείας (όλων των επιβατών), στη μη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, στη χρήση κράνους αλλά και στη μη χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης.

Σε περίπτωση κάποιου έκτακτου συμβάντος, που απαιτείται η παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, καλείτε το πανελλαδικό 3ψήφιο νούμερο 166 αναφέροντας, οπωσδήποτε, τα παρακάτω στοιχεία:

1. Τον αριθμό του τηλεφώνου από το οποίο καλείτε,

2. Την ακριβή διεύθυνση που απαιτείται ασθενοφόρο (διευκρινίστε εάν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό σημείο, μεγάλος δρόμος ή σταυροδρόμι κοντά),

3. Τι έχει συμβεί, ποιο είναι το πρόβλημα και πόσοι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια,

4. Την ηλικία (περίπου) και το φύλο των ανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια.

Μην τερματίσετε την κλήση, εάν δεν έχετε δώσει όλα τα στοιχεία στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ.

ΠΗΓΗ:altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad