Βραβεία επιχειρηματικότητας: Για άλλη μία χρονιά βραβεύτηκε η «Μotor Oil» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Βραβεία επιχειρηματικότητας: Για άλλη μία χρονιά βραβεύτηκε η «Μotor Oil»


Ανήκει στις κορυφαίες εταιρείες που ξεχώρισαν το 2018

Για ένατη συνεχή χρονιά η εταιρία ICAP απένειμε τα βραβεία επιχειρηματικότητας «True Leaders» στις καλύτερες εταιρείες που διακρίθηκαν το 2018. Για μια ακόμη χρονιά, ανάμεσα σε αυτές που βραβεύτηκαν ήταν και η «Motor Oil».

H ICAP εξέτασε 31.000 ελληνικές εταιρείες για να καταλήξει στις 82 κορυφαίες του 2018, που πληρούν συγχρόνως τέσσερα κριτήρια: Πιστοληπτική ικανότητα, κερδοφορία, μέγεθος ανθρώπινου δυναμικού, και αύξηση προσωπικού.

«Στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να προβάλλουμε τις εταιρίες που διακρίνονται, ώστε να γίνουν παράδειγμα για όλες τις εταιρείες, τώρα που φτιάχνουν οι συνθήκες στην Ελλάδα» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ICAP.

«Τι ζητάμε από την επιχειρηματικότητα; Εταιρική διακυβέρνηση κι εταιρική κοινωνική ευθύνη» τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

«Η Μotor Oil θα συνεχίσει σε αυτή την επιχειρηματική δραστηριότητα, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στους τομείς αερίου αλλά και ηλεκτρισμού, με βασικούς πυλώνες την ανθρωποκεντρική διοίκηση και την επιχειρηματική ηθική, προς όφελος των εργαζομένων, των μετόχων και κυρίως της ελληνικής οικονομίας» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Κώστας Σαφλιάνης, διευθυντής διοικητικού και ανθρώπινου δυναμικού στη Motor Oil.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος του Star, Ράνια Τραγόμαλλου. Χριστουγεννιάτικους σκοπούς τραγούδησε η παιδική χορωδία της σχολής Παναγιωτόπουλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad