Λουτράκι: Κοπή πίτας από το επιμελητήριο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Λουτράκι: Κοπή πίτας από το επιμελητήριο


Στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρευρέθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στο Λουτράκι, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Στην εκδήλωση, που έγινε στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, παρουσία 400 και πλέον ατόμων, έλαβε χώρα επίσης η απονομή βραβείων σε επιχειρήσεις της Κορινθίας.

Ο περιφερειάρχης επέδωσε το βραβείο, στον συνιδιοκτήτη της Κορινθιακής Ζυθοποιίας Γιώργο Μουρούτσο, σημειώνοντας στον χαιρετισμό του την προσήλωση της περιφερειακής αρχής στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια, αναφερόμενος στις πιστώσεις που ήδη διατίθενται μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ προς την κατεύθυνση αυτή.

Όπως επισήμανε ειδικότερα ο Π. Νίκας, απ’ όταν ανέλαβε η νέα περιφερειακή αρχή, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει προωθήσει πάνω από 50.000.000 ευρώ προς τον ιδιωτικό τομέα, μέσω του ΕΦΑΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία):

“Τιμάμε την ιδιωτική πρωτοβουλία και χρειαζόμαστε ένα σοβαρό κράτος για να βάζει τους κανόνες και να κάνει ουσιαστικούς ελέγχους” τόνισε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

ΠΗΓΗ: www.ppel.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad