Κορινθία: Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας με Ν. Ταγαρά - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Κορινθία: Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας με Ν. Ταγαρά


Θέματα που αφορούν την Κορινθία συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε πρόσφατα, στο γραφείο του, στην Π.Ε. Κορινθίας ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Γκιολής με τον βουλευτή Νικόλαο Ταγαρά.

Συγκεκριμένα, στην ατζέντα των θεμάτων περιλαμβανόταν το θέμα των απαραίτητων μελετών και αντιπλημμυρικών έργων που άμεσα θα πρέπει να υλοποιηθούν, προκειμένου ο νομός να είναι όσο το δυνατό περισσότερο προστατευμένος. Αφορμή για τις επισημάνσεις αποτέλεσαν οι ζημιές που κατά τόπους προκλήθηκαν στο νομό από ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

Συζητήθηκε επίσης, μεταξύ άλλων, η ανάπτυξη των ήδη υφιστάμενων αθλητικών δομών και η δημιουργία νέων, κι ακόμα θέματα όπως το οδικό δίκτυο, οι πεζοδρομήσεις, αλλά και η ανάγκη για την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο αντιπεριφερειάρχης, σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε τον Ν. Ταγαρά, αναφερόμενος παράλληλα στην “πολύτιμη εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση” και καλώντας τον να συνδράμει την Π.Ε. Κορινθίας, ενώ ο βουλευτής από την πλευρά του εξέφρασε ικανοποίηση για το επίπεδο των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας.

ΠΗΓΗ: www.ppel.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad