Παρέα με ένα Navara για 54.000 χιλιόμετρα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Παρέα με ένα Navara για 54.000 χιλιόμετρα


Πώς μια παρορμητική αγορά συντροφεύει στο ταξίδι της ζωής
Για πολλούς ανθρώπους, ένα αυτοκίνητο είναι απλώς μέσο μεταφοράς. Για άλλους, είναι ένας τρόπος έκφρασης του στυλ και του τρόπου ζωής τους.

Για τον Richard Hoar, έναν 78χρονο φωτογράφο της άγριας φύσης, είναι το σπίτι του. Για πολλές δεκαετίες, το δικό του  Nissan Navara, τον συντροφεύει στο ταξίδι της ζωής του.Αυτή η 24χρονη ιστορία  «συμβίωσης» του Richard με το Navara μετρά ήδη 520.000 χιλιόμετρα και συνεχίζει. Είναι μια ιστορία αγάπης και φροντίδας σε ένα αυτοκίνητο, που μπορεί να καλύψει σχεδόν πλήρως τις ανάγκες του χρήστη.Το Navara του Richard, είχε ήδη 54.000 χιλιόμετρα όταν το αγόρασε το 1996, ως μεταχειρισμένο, αλλά το καινούργιο αυτοκίνητο δεν ήταν το ζητούμενο για αυτόν. "Έψαχνα για ένα αυτοκίνητο που θα ήταν ένας αξιόπιστος συνεργάτης στην προσπάθειά μου να απαθανατίσω τέλειες εικόνες της άγριας φύσης. Ένα αυτοκίνητο που θα είναι ευπροσάρμοστο και δεν θα με προδώσει  στη μέση του πουθενά", δήλωσε ο Richard.

Στο μόνο που αρκέστηκε ήταν μια γρήγορη ματιά κάτω από το καπό και μια μικρή δοκιμή, για να αποφασίσει να το αγοράσει. Από τότε, μαζί με το αυτοκίνητό του ταξίδεψαν σε όλη την Αυστραλία. Μιλώντας για τον αγαπημένο του τετράτροχο συνεργάτη, ο Richard λέει: «Κάθε φορά που γυρίζω το κλειδί μου λέει: γεια σου, ξεκινάμε».

Νίκος Τσάδαρης

ΠΗΓΗ:https://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad