Αυτό είναι το top κούρεμα του 2020 -Με επιρροές από τα 70s - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Αυτό είναι το top κούρεμα του 2020 -Με επιρροές από τα 70s


Μία νέα δεκαετία μόλις ξεκίνησε και είμαστε έτοιμοι να ορίσουμε τις νέες τάσεις.

Όπως κάθε χρόνο, τα trends στην ομορφιά αλλά και την μόδα αλλάζουν, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχουν σπουδαίες αλλαγές ή προτάσεις που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν.

Κάποιες προτάσεις είναι "in", κάποιες "out" και πάντα υπάρχουν και οι all time classic επιλογές. Κάθε γυναίκα επιλέγει το στιλ που της ταιριάζει καλύτερα, ενώ, οι πιο τολμηρές και αυτές που θέλουν να είναι μέσα στη μόδα, υιοθετούν τις τάσεις.


Ας μείνουμε, όμως, στα κουρέματα του 2020, τα οποία δε διαφέρουν τόσο από τις περσινές προτάσεις. Το ανδρόγυνο pixie, το αυστηρό bob αλλά και lob παραμένουν top επιλογές (σσ. και τα μακριά μαλλιά, όμως, είδαμε να έχουν δυναμική παρουσία στον κόσμο του hairstyle το 2019).

Ποιο είναι όμως το signature κούρεμα του 2020;

Με επιρροές από τη δεκαετία του '70 και την εικόνα της θρυλικής Farrah Fawcett, το shag είναι το must-have κούρεμα της σεζόν.

Ένα κούρεμα που ταιριάζει τόσο σε μακριά, όσο και σε κοντά μαλλιά. Alexa Chung, Suki Waterhouse αλλά και Dakota Johnsson είναι κάποιες από τις διάσημες που ορκίζονται στο συγκεκριμένο hairstyle εδώ και χρόνια (σσ. μάλιστα η τελευταία το επιλέγει όταν έχει κοντά αλλά και μακριά μαλλιά.Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του shag;

Αφέλειες και φιλαρίσματα: αυτά τα δύο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου hairstyle, το οποίο θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, θα σας χαρίσει μοντέρνο, sexy look και θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, αφού δεν απαιτεί ιδιαίτερη περιποίηση για να έχετε το ιδανικό χτένισμα. Με το συγκεκριμένο κούρεμα, όσο πιο ανακατεμένα, με αέρα, σε messy διάθεση είναι τα μαλλιά σας, τόσο πιο εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad