“Μεσσηνία χωρίς αδέσποτα” – Το πρόγραμμα που φιλοδοξεί να κάνει την περιοχή μας πρότυπο στη χώρα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

“Μεσσηνία χωρίς αδέσποτα” – Το πρόγραμμα που φιλοδοξεί να κάνει την περιοχή μας πρότυπο στη χώρα



Έμοιαζε με όνειρο και μπορεί να γίνει η απτή πραγματικότητα και όπως απλά είπε ο Πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος “…η περιοχή μας το πιστεύουμε μπορεί να αποτελέσει πρότυπο και παράδειγμα στη χώρα”. Η “Μεσσηνία χωρίς αδέσποτα” έχει μπει σε ρυθμούς υλοποίησης και τα πρώτα αποτελέσματα της όλης δράσης παρουσιάστηκαν σήμερα στην Costa Navarino, μαζί με τον όλο σχεδιασμό.

Όλα αυτά χάριν στην παρουσία αυτής της εμβληματικής για την Ελλάδα επένδυσης, χάριν στο ξεχωριστό έργο του αείμνηστου Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οραματική προσέγγιση από τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.


H Costa Navarino και το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» παρουσίασαν σήμερα το 3ετές πρόγραμμα «Μεσσηνία Χωρίς Αδέσποτα», το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τους Δήμους Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Dogs’ Voice.

Η πρώτη φάση του προγράμματος υλοποιήθηκε ήδη μεταξύ 22-24 Νοεμβρίου 2019, έχοντας ως αποτέλεσμα την εξέταση, στείρωση, εμβολιασμό και ηλεκτρονική σήμανση 136 σκύλων, καθώς και την επιτυχή υιοθεσία 54 σκύλων που πλέον έχουν βρει ένα μόνιμο σπίτι.

Η δεύτερη φάση του προγράμματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 6-12 Απριλίου 2020 και περιλαμβάνει περισσότερες στειρώσεις αδέσποτων, καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα σε μαθητές και φορείς όλων των βαθμίδων.

Σε αυτή θα περιλαμβάνεται πανελλαδική καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων την οποία στηρίζουν συμμετέχοντας αφιλοκερδώς άνθρωποι του πνεύματος και του αθλητισμού, μεταξύ των οποίων οι: Γιώργος Καπουτζίδης, Νάντια Κοντογεώργη, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Θοδωρής Παπαλουκάς.


ΠΗΓΗ:https://best-tv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad