Αρνητικά στον κορωνοιό τα ύποπτα κρούσματα από τα νοσοκομεία Κορίνθου και Αργους - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Αρνητικά στον κορωνοιό τα ύποπτα κρούσματα από τα νοσοκομεία Κορίνθου και Αργους


Λήξη συναγερμού για δύο ύποπτα κρούσματα για κοροναϊό. 

Το πρώτο αφορούσε ένα αγοράκι 4 ετών, μόνιμο κάτοικο Κορινθίας, με πατέρα από την Ιταλία. Το παιδί πήγε συνοδευόμενο από τους γονείς του στο Νοσοκομείο Κορίνθου με υψηλό πυρετό και με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης.

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό επικοινώνησαν με τους παιδιάτρους του Παίδων και έστειλαν δείγμα στο Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ για να εξακριβωθεί ποια ίωση έχει το παιδί και αν είναι φορέας του κορωνοιού.

Το παιδί μέχρι να μεταφερθεί στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο της Κορίνθου, ήταν απομονωμένο από τους υπόλοιπους ασθενείς.

Μεταφέρθηκε με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης στο Παίδων «Αγία Σοφία» και αμέσως ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας.

Απο το Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ ανακοίνωθηκε ότι ο 4χρονος που διαμένει στο Λουτράκι και διακομίσθηκε από το Νοσοκομείο Κορίνθου στο ΠΑΙΔΩΝ Αγία Σοφία το πρωί, βρέθηκε αρνητικός τον κορονοιό.

Εν τω μεταξύ αρνητικό στον κορονοϊό ήταν και το δείγμα 50χρονης γυναίκας που εισήχθη στο Νοσοκομείο Άργους , σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Ινστιτούτου Παστέρ.

ΠΗΓΗ:https://www.ert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad