Τεχνικός σύμβουλος για το Σ.Δ.Ι.Τ. απορριμμάτων - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Τεχνικός σύμβουλος για το Σ.Δ.Ι.Τ. απορριμμάτων


Πελοπόννησος:Σημαντικά έργα μπήκαν στον δρόμο της υλοποίησης, μετά από σχετικές αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη συνεδρίασή της, στην Τρίπολη, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προχώρησε στην επιλογή τεχνικού συμβούλου για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έτσι ώστε -όπως τονίστηκε- να γίνει δυνατό να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση της σύμβασης.

Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή, προέβη στην επιλογή αναδόχου για τα έργα της κτιριακής αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας, στο Λυγουριό, όπως επίσης της συντήρησης και βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Τρίπολη – Ρίζες – ‘Αστρος, ενώ αποδέχθηκε τη δωρεά κυκλοφοριακής μελέτης για το σημαντικό όσον αφορά την οδική ασφάλεια έργο του ισόπεδου κυκλικού κόμβου στη συμβολή της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου με τη νέα, στους Αγίους Θεοδώρους.

Τέλος, στη σημερινή συνεδρίαση του σώματος, έγινε η εξειδίκευση των πιστώσεων για τις δράσεις που προβλέπονται στο φετινό πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

από το www.ppel.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad