Μια πολύ επικίνδυνη κυβέρνηση... - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Μια πολύ επικίνδυνη κυβέρνηση...


Δεν το λέω εγώ, αλλά ένας πρώην υπουργός της ΝΔ, χαρακτηρισμένος ως πολύ «φιλελεύθερος», αλλά όσοι τον γνωρίζουν από παλιά τον θεωρούν έναν τίμιο και ευπατρίδη πολιτικό!

Ναι πρόκειται για τον Στέφανο Μάνο, ο οποίος σε βαρυσήμαντο άρθρο του στα ΝΕΑ την 21/2/20, σχετικά με την βασική επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του υπουργού της Χατζηδάκη, μιλάει για ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΑΣΤΙΚΑ, και αφήνει υπονοούμενα για αποφάσεις που ευνοούν κυρίως την ντόπια ολιγαρχία.

Γράφει ο Μάνος : «Η Γερμανία, που δεν χρειάζεται να αποδείξει περιβαλλοντική ευαισθησία, απολιγνιτοποιεί μέχρι το 2038. Εμείς μέχρι το 2023! Ποιος θα καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί; Οι ιδιώτες πάροχοι προφανώς που θα τρίβουν τα χέρια τους. Τα «βιαστικά» σε μεγάλα ζητήματα, όπως είναι ό,τι σχετίζεται με την ενέργεια (αλλά και τα μεγάλα έργα - θυμίζω τον σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης) δεν είναι δείγμα αποφασιστικότητας αλλά απειρίας και κακών συναναστροφών».

Βέβαια δεν θα περίμενε κανείς τίποτα καλύτερο από μια κυβέρνηση που ανέστησε όλα τα ορφανά του «αρχιερέα της διαπλοκής» σύμφωνα με τον Κώστα Καραμανλή, του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ, αλλά όλοι εμείς που ψηφίσαμε Κυριάκο Μητσοτάκη για αρχηγό της ΝΔ, και συνεχεία τον αναδείξαμε πρωθυπουργό, δεν περιμέναμε την πλήρη ταύτιση της ΝΔ με το πιο αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ και τις πρακτικές του, το ΠΑΣΟΚ της διαπλοκής του Σημίτη.

Αν συνεχίσει έτσι, σημειώστε το, θα έχει την τύχη του ΓΑΠ και θα πέσει πολύ γρήγορα, κυρίως από το βάρος της κατακραυγής από την δεξιά πλευρά του, που συστηματικά την αγνοεί και την περιθωριοποιεί.

Αγνοεί συστηματικά ο Μητσοτάκης τους τίμιους δεξιούς και προωθεί παντού τα ορφανά του «αρχιερέα της διαπλοκής», τους διαπλεκόμενους, τα στηρίγματα της διαπλοκής, και αυτό δεν θα του το συγχωρέσουν οι δεξιοί.

ΠΗΓΗ:http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad