Κορινθία: Έγκριση έργων και μελετών - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Κορινθία: Έγκριση έργων και μελετών



Την υλοποίηση έργων και τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, οι αποφάσεις του σώματος για την Π.Ε. Κορινθίας αφορούν:

α. Αλλαγή τίτλου του έργου συντήρησης αντιπλημμυρικών υποδομών, καθαρισμός και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε ρέματα των περιοχών Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σε “Εργασίες καθαρισμού σε ρέματα των περιοχών Βέλου – Βόχας, Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης” με ταυτόχρονη αύξηση προϋπολογισμού και πίστωσης με τελικό ποσό 400.000 ευρώ

β. Αλλαγή τίτλου του έργου συντήρησης αντιπλημμυρικών υποδομών, καθαρισμός και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε ρέματα των περιοχών Κορίνθου, Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων – Περαχώρας και Νεμέας σε “Εργασίες καθαρισμού σε ρέματα των περιοχών Κορίνθου, Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων – Περαχώρας και Νεμέας» με ταυτόχρονη αύξηση του προϋπολογισμού και της πίστωσης με τελικό ποσό των 300.000 ευρώ.

γ. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου ανακαίνισης – ανακατασκευής των μαγειρείων του νοσηλευτικού ιδρύματος (προϋπολογισμού περί τα 532.000 ευρώ)

δ. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου κατασκευής τουαλετών στον αρχαιολογικό χώρο του σταδίου της Αρχαίας Νεμέας (προϋπολογισμός 45.000 ευρώ).

πηγή: www.ppel.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad