Μεθυσμένος ήταν ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο στην Κορινθία – Οδηγείται στον εισαγγελέα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Μεθυσμένος ήταν ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο στην Κορινθία – Οδηγείται στον εισαγγελέα



Ο αδικοχαμένος 15χρονος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, μπροστά στα μάτια της μητέρας του, που τραυματίστηκε ελαφρά

Μεθυσμένος απεδείχθη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο αγόρι στα Εξαμίλια Κορινθίας την περασμένη Τρίτη (12/05). Ο τελευταίος αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή (15/05) κατά τις 11.00 π.μ. ενώπιον του εισαγγελέα.

Τα αποτελέσματα από τον τοξικολογικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, έδειξαν ότι την ώρα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος το αλκοόλ στο αίμα του ξεπερνούσα κατά πολύ τα επιτρεπτά όρια. Υπενθυμίζεται ότι, ο 15χρονος Παντελής, έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, μπροστά στα μάτια της μητέρας του που τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «korinthostv.gr», αστυνομικοί της Τροχαίας Κορίνθου, της ομάδας ΔΙΑΣ και αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Κορινθίας κατάφεραν μέσα σε λίγη ώρα να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν τον οδηγό.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο 15χρονος είχε βγει για περπάτημα στην περιοχή των Εξαμιλίων, όταν τον χτύπησε το αυτοκίνητο του δράστη. Ο ίδιος φέρεται να έφυγε από το σημείο που έγινε το μοιραίο, ενώ και η γυναίκα του είχε πει στους αστυνομικούς ότι δεν ήξερε που βρισκόταν. Αρχικά, ο οδηγός αρνιόταν ότι αυτός είχε χτυπήσει το παιδί και τη μητέρα. Τελικά, τα παραδέχθηκε όλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού ακούσει από τον εισαγγελέα τις κατηγορίες που θα του αποδοθούν, θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.




ΠΗΓΗ φωτο korinthostv.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad