Ορκωτός λογιστής στην »Πελοπόννησος Α.Ε.» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Ορκωτός λογιστής στην »Πελοπόννησος Α.Ε.»


Τον ορισμό ορκωτού λογιστή για τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στην “Πελοπόννησος” Α.Ε., αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της εταιρείας, που συνεδρίασε υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, στην Τρίπολη.

Στη συνεδρίαση, εξ άλλου, εγκρίθηκε ομόφωνα η υποβολή πρότασης που αφορά την ενίσχυση και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για εργαζομένους επιχειρήσεων σε δυναμικούς ή υπό αναδιάρθρωση κλάδους της Περιφέρειας, προκειμένου να τύχει χρηματοδότησης από το ΠΕΠ Πελοποννήσου.

Επίσης, αποφασίστηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της “Πελοπόννησος” Α.Ε., με αντικείμενο την υλοποίηση προγράμματος επιδημιολογικής επιτήρησης, για την αντιμετώπιση της ελονοσίας στον Δήμο Ευρώτα της Π.Ε. Λακωνίας, για το 2020.

Εγκρίθηκε ακόμα το τεύχος διακήρυξης για την ανάθεση του έργου που αφορά την δημιουργία και την διαχείριση συστήματος διαχείρισης προορισμού (DMS) σε περιφερειακό επίπεδο, ενώ επικυρώθηκε και το πρώτο πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης για την ανάθεση του έργου προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως προορισμού θεματικού τουρισμού, μέσω αεροπορικών εταιρειών.

ΠΗΓΗ:ppel.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad