Το Επιμελητήριο Κορινθίας και ο επιχειρηματικός κόσμος της Κορινθίας αποχαιρετούν με θλίψη και σεβασμό τον Δημήτρη Παυλή - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Το Επιμελητήριο Κορινθίας και ο επιχειρηματικός κόσμος της Κορινθίας αποχαιρετούν με θλίψη και σεβασμό τον Δημήτρη Παυλή


«Έφυγε» ο Δημήτρης Παυλής

Το Επιμελητήριο Κορινθίας και ο επιχειρηματικός κόσμος της Κορινθίας αποχαιρετούν με θλίψη και σεβασμό τον Δημήτρη Παυλή τον τ. Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που έφυγε από τη ζωή.
Ο Δημήτρης Παυλής με το επιμελητηριακό και επαγγελματικό του έργο, αποτέλεσε εμβληματική μορφή της ιστορίας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Συνέδεσε την πορεία του στα όργανα διοίκησης του Επιμελητηρίου με μια ολόκληρη εποχή, από το 1998 μέχρι και το 2009 και υπηρέτησε τόσο την επιχειρηματικότητα όσο και την τοπική κοινωνία από πληθώρα θέσεων ευθύνης, παραμένοντας πάντα ενεργός στο επάγγελμα του οικονομολόγου.
Ο Δημήτρης Παυλής σφράγισε με την παρουσία του το Επιμελητήριο Αρκαδίας και τον εμποροβιομηχανικό και επαγγελματικό στίβο ως Πρόεδρος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου από το 2002 έως το 2009 και την τοπική πολιτική σκηνή ως Δήμαρχος Τρίπολης από το 2014 έως το 2019. Συμμετείχε, επί δεκαετίες, στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, αφήνοντας παρακαταθήκες προσφοράς και διαρκούς ανάδειξης του ρόλου του Επιμελητηρίου, ενώ από τη θέση του Προέδρου στο Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής & Ασφάλειας Εργαζομένων του παραρτήματος Πελοποννήσου, στον φορέα εκτέλεσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Καινοτομίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στο Κέντρο Επιχειρηματικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου συνέβαλε στην αναπτυξιακή πορεία της Αρκαδίας και ολόκληρης της Πελοποννήσου.
Καλό σου ταξίδι Πρόεδρε.

Ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας,
Παναγιώτης Πιτσάκης

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Ερμού 2, 20131, Κόρινθος / 27410-24464 (933)
media@korinthiacc.gr / www.korinthiacc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad