Ο Π. Τατούλης με ανακοίνωσή του στρέφεται κατά της παράταξης του Γιώργου Δέδε - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Ο Π. Τατούλης με ανακοίνωσή του στρέφεται κατά της παράταξης του Γιώργου Δέδε


Με αφορμή το θέμα της ενίσχυσης και της ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων, για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, με χρηματοδότηση απ’ το ΕΣΠΑ και με την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η παράταξη »Νέα Πελοπόννησος», του τέως Περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη, με ανακοίνωσή της, στρέφεται κατά της παράταξης του Γιώργου Δέδε, που στήριξε στην ψηφοφορία την πρόταση της περιφερειακής αρχής (και όχι αυτή την Επιμελητηρίων), με αποτέλεσμα, αυτή, να περάσει με οριακή πλειοψηφία.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Τατούλη, λέει τα εξής:

(…) Με «Δούρειο Ίππο» τον Γιώργο Δέδε και την παράταξη του, για μια ακόμη φορά ο κ.Νίκας, με οριακή πλειοψηφία, με δεδομένο ότι οι υπόλοιπες παρατάξεις καταψήφισαν την συγκεκριμένη πρόταση, συνεχίζει μια πολιτική πρακτική πέρα και έξω από κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Τα γραμμάτια της «πολιτικής συναλλαγής» που εξοφλεί ο κ.Νίκας, τα πληρώνουν δυστυχώς ακριβά οι πολίτες της Πελοποννήσου.

Με την οριακή πλειοψηφία που του δίνει ο κ.Δέδες, ο κ.Νίκας ευτελίζει το θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου ακυρώνοντας την απλή αναλογική και την ετυμηγορία των πολιτών στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2019.

Μετά τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα, ο κ.Δέδες και η παράταξη του ψήφισαν ακόμα και την πρόταση του κ.Νίκα, η οποία στρέφεται ευθέως εναντίον του επιχειρηματικού κόσμου και των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου.

Ένα ερωτηματικό πλέον αναμένεται να απαντηθεί.

Η πολιτική συνεργασία του κ.Δέδε με τον γαλάζιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και εκλεκτού του κ.Μητσοτάκη, είναι γνωστή στο ΣΥΡΙΖΑ;

Μπορείτε να μας απαντήσετε εσείς κ.Τσίπρα;

ΥΓ. Οι σπάνιες αντιπολιτευτικές-αντικυβερνητικές …εκλάμψεις του κ.Δέδε είναι απλά μια προσπάθεια να κρύψει τα ίχνη του «πολιτικού εγκλήματος»».

ΠΗΓΗ:https://www.ert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad