Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου στην Κόρινθο, με στελέχη της Optima Bank - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου στην Κόρινθο, με στελέχη της Optima Bank


Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στην Κόρινθο, με στελέχη της Optima Bank -της νέας τράπεζας του Ομίλου Μotor Oil, μεταξύ των 15 υποκαταστημάτων της οποίας περιλαμβάνεται, εδώ και λίγο καιρό, κι αυτό της Κορίνθου -το πρώτο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στην εν λόγω συνάντηση, παρουσία και του διευθυντή Διοικητικού Διυλιστηρίου της Motor Oil Δημήτρη Κανελλόπουλου, συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας της νέας αυτής τράπεζας με την Περιφέρεια, με τον περιφερειάρχη να σημειώνει ότι η επιλογή της του πιστωτικού ιδρύματος, στο οποίο θα διατηρούνται οι λογαριασμοί της Περιφέρειας, θα προκύψει μετά από διαγωνισμό -στον οποίον, βεβαίως, η Optima Bank μπορεί να μετάσχει.

“Μας ενδιαφέρει η προκοπή της τράπεζας, την οποία συνδέουμε με τη γενικότερη προσφορά της Motor Oil στην Κόρινθο, την Πελοπόννησο, την πατρίδα μας”, σημείωσε ο Π. Νίκας, εκφράζοντας την ευχή η νέα αυτή τράπεζα “να φέρει έναν φρέσκο αέρα στο τραπεζικό σύστημα”.

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως τονίστηκε στη σημερινή συνάντηση, η Optima Βank υλοποιεί ένα στρατηγικό σχέδιο επενδύσεων, που δίνει έμφαση στην ανάπτυξη, τόσο του δικτύου καταστημάτων της, όσο και των σύγχρονων και ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών της.

Στο πλαίσιο αυτό γνωστοποιήθηκε ότι η εν λόγω τράπεζα ενδιαφέρεται για υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις, μεταξύ των οποίων η Καλαμάτα και η Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad