Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross στη Μεγαλόπολη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross στη Μεγαλόπολη Οι Infront-FIM ανακοίνωσαν τις δύο επόμενες διοργανώσεις του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Junior Motocross (η φετινή στην Ελλάδα που ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας, μεταφέρεται οριστικά στο 2021).

«Αρχικά προγραμματισμένη για τις 8-9 Αυγούστου στη Μεγαλόπολη, η φετινή διοργάνωση αναβλήθηκε για το καλοκαίρι του 2021 σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Παράλληλα, το Moto Club Vaanta της Φινλανδίας που είχε αναλάβει την αντίστοιχη διοργάνωση του 2021, πλέον, θα φιλοξενήσει του ταχύτερους νεαρούς αναβάτες του κόσμου το 2022, μια σημαντική χρονιά για τη Φινλανδική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας (SML – Suomen MoottorLiito), η οποία θα γιορτάσει την 100η επέτειό της -τι καλύτερο να σημαδευτεί μια τέτοια χρονιά με την φιλοξενία μιας διοργάνωσης κύρους όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross 2022.

Ο ΑΡΗΣ ΑΣ σε συνεργασία με την ΑΛΜΑ ΑΣ θα έχουν τη διοργάνωση του 2021 στη Μεγαλόπολη, με τους νοτιοελλαδίτες ΑΡΗΣ – Μεγαλόπολη να επιστρέφουν στις παγκόσμιες διοργανώσεις από το 2011, και τη διοργάνωση αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜΧ3 και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross Γυναικών.

Το 2022, το Moto Club Vaanta θα φιλοξενήσει το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στη Φινλανδία. Η πίστα βρίσκεται 18 χιλιόμετρα από το Ελσίνκι, και θα προσφέρει σε αθλητές και θεατές μια φανταστική αγωνιστική διαδρομή με σκληρό χώμα και σπουδαίες εγκαταστάσεις.

Με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross της FIM να διοργανώνεται για νεαρούς αθλητές με μότο 65 κ.ε., 85 κ.ε. και 125 κ.ε. η Infront Moto Racing στοχεύει σε δύο καταπληκτικές διοργανώσεις, στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι, και στη Φινλανδία την επόμενη χρονιά, στις οποίες θα απολαύσουμε την πολυαναμενόμενη νεανική διοργάνωση!»


πηγή φωτο: www.eurokinissi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad