6+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΑΓΟΡΑ) ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

6+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΑΓΟΡΑ) ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου

“1.Προστασία των μνημείων και της ιστορικής κληρονομιάς: Το ιστορικό κέντρο της Αρχαίας Κορίνθου (ΑΓΟΡΑ) περιλαμβάνει αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία που αποτελούν παγκόσμια κληρονομιά.

  1. Προστασία του περιβάλλοντος: Η κίνηση των αυτοκινήτων προκαλεί εκπομπές αερίων που επιβαρύνουν το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων. Ο περιορισμός τους μπορεί να μειώσει την ατμοσφαιρική ρύπανση και να βελτιώσει την ποιότητα του αέρα στην περιοχή.
  2. Αύξηση της ασφάλειας: Ο περιορισμός των αυτοκινήτων, μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια των πεζών και των ποδηλατών. Οι περιπατητές και οι ποδηλάτες μπορούν να απολαύσουν περισσότερο τη βόλτα τους χωρίς τον φόβο των αυτοκινήτων.
  3. Αύξηση της κυκλοφορίας πεζών : Με τον περιορισμό των αυτοκινήτων, η κυκλοφορία πεζών στην περιοχή μπορεί να αυξηθεί σημαντικά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των πελατών στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της περιοχής.
  4. Προώθηση του τουρισμού: Ο περιορισμός των αυτοκινήτων μπορεί να κάνει την περιοχή πιο ελκυστική για τους επισκέπτες που αναζητούν μια πιο χαλαρωτική και ασφαλή εμπειρία. Η προβολή του ιστορικού κέντρου ως μιας πιο πράσινης και πεζοδρομημένης περιοχής μπορεί να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες.
  5. Ενίσχυση του τουριστικού κλάδου: Ο περιορισμός των αυτοκινήτων μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτών στην περιοχή. Επίσης, μπορεί να αυξήσει τον αριθμό τους καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την περιοχή χωρίς το θόρυβο και την κίνηση των αυτοκινήτων.
  6. Αύξηση εσόδων : Ο περιορισμός των αυτοκινήτων δημιουργεί μια πιο ελκυστική και ασφαλή περιοχή για επισκέπτες, προσελκύοντας έτσι περισσότερους και αυξάνοντας τα έσοδα των επιχειρήσεων.

Εκ του Συλλόγου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad