Ημέρα Καριέρας διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Ημέρα Καριέρας διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου


 Το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Ημέρα Καριέρας την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, όπου φοιτητές και απόφοιτοι συναφών προγραμμάτων σπουδών θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας.
Στην εκδήλωση, πάνω από 20 εταιρείες και ερευνητικά κέντρα από τον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών (η λίστα συνεχώς αυξάνεται) θα επισκεφθούν το τμήμα μας.
Όσοι βρεθούν στην Ημέρα Καριέρας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις των εταιρειών, live workshops, και ιστορίες αποφοίτων.
Οι εταιρείες έρχονται στην εκδήλωση με ανοικτές θέσεις εργασίας, θα κάνουν συναντήσεις και συνεντεύξεις, και θα συλλέξουν τα βιογραφικά των φοιτητών και των αποφοίτων που θα παρευρεθούν εκεί.
Η Ημέρα Καριέρας θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 στις εγκαταστάσεις του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους μελλοντικούς πιθανούς εργοδότες τους.Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη μέρα!
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται να μιλήσουν με εταιρείες για τα αντικείμενα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.Δηλώστε τη συμμετοχή σας στην Ημέρα Καριέρας στον σύνδεσμο: https://forms.gle/HkNNUMWpHRJwRoUY7
Παρακολουθήστε τη σελίδα του Τμήματος και ενημερωθείτε για τις εταιρείες που συμμετέχουν, για τις ανοικτές θέσεις εργασίας, και για το πρόγραμμα της εκδήλωσης: http://dit.uop.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad