Ειδικές επιχειρησιακές δράσεις της Αστυνομίας στην Κορινθία - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Ειδικές επιχειρησιακές δράσεις της Αστυνομίας στην Κορινθία


 

Ειδικές επιχειρησιακές δράσεις, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, οργάνωσε και υλοποίησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, το διάστημα από τις 10 Απριλίου έως και τις 10 Μαΐου.


Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 62 αστυνομικές επιχειρήσεις σε περιοχές που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας, οι οποίες όμως επεκτείνονται και στο σύνολο της εδαφικής αρμοδιότητας της Κορινθίας.

Τις επιχειρήσεις συνέδραμαν αστυνομικοί των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.).

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων ελέχθησαν 1.553 άτομα, προσήχθησαν 272 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 62 άτομα.

Αναλυτικά συνελήφθησαν: 30 άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 23 άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 3 άτομα για κλοπή, 2 άτομα για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 2 άτομα για ανυποταξία στο εσωτερικό και 2 άτομα για μη έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Τέλος, ελέχθησαν 1.449 οχήματα, βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν 77 ακινητοποιήσεις οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad