Το Happy Traveller στην Κορινθία - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Το Happy Traveller στην Κορινθία  O Happy Traveller, η πιο επιτυχημένη ταξιδιωτική εκπομπή στη χώρα μας, ταξίδεψε ως την Κορινθία Περιπλανήθηκαν στην πόλη της Κορίνθου, με τις μεγάλες πλατείες, το Ναό Αποστόλου Παύλου και τη μοντέρνα παραλία Καλάμια. Είδαν τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου και την εντυπωσιακή Ακρόπολη, τον Ακροκόρινθο όπου έφτασαν στην κορυφή για να θαυμάσουν την εντυπωσιακή θέα.

Έμαθαν τα πάντα για την εμβληματική διώρυγα της Κορίνθου περνώντας από μέσα με βάρκα και ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη με τον Ευτύχη Μπλέτσα να κάνει bungee jumping από την γέφυρα του Ισθμού. Έμειναν στο Βραχάτι και θα πάμε ειδυλλιακή βαρκάδα στον Κορινθιακό κόλπο και συνάντησαν ένα τεράστιο κοπάδι απο δεκάδες δελφίνια! Έφτασαν επίσης στην εντυπωσιακή ερημική παραλία “λευκή” αλλά και στην σπηλιά της φώκιας στον κόλπο των Αλκυονίδων.

Επισκέφθηκαν το Λουτράκι, με την πολυσύχναστη ακτή, τις θερμές πηγές και τον καταρράκτη. Ανέβηκαν στα Γεράνεια όρη και επισκέφθηκαν την ιερά μονή του οσίου Παταπίου. Πέρασαν απο Πίσια και Περαχώρα και έφθασαν στη Λίμνη Βουλιαγμένης όπου θα ρίξουμε μία βουτιά στα ζεστά νερά της.

Η διαδρομή τους συνεχίστηκε προς τον εντυπωσιακό Φάρο του Ηραίου ή φάρο Μελαγκάβι που θεωρείται ένας από τους ομορφότερους φάρους της Ελλάδας, και από εκεί απόλαυσαν ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad