Ναυάγιο στην Πύλο: Νέα φωτογραφία από το μοιραίο σκάφος λίγο πριν βυθιστεί - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Ναυάγιο στην Πύλο: Νέα φωτογραφία από το μοιραίο σκάφος λίγο πριν βυθιστεί


 Μια νέα φωτογραφία του μοιραίου σκάφους που βυθίστηκε στα νερά της Μεσογείου ανοικτά της Πύλου με άγνωστο αριθμό αγνοουμένων έδωσε στην δημοσιότητα το Λιμενικό.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί νύχτα από κάποιο από τα παραπλέοντα σκάφη που είχαν προστρέξει σε βοήθεια λίγο πριν γίνει το μοιραίο ναυάγιο.
Δείχνει τους ανθρώπους στοιβαγμένους πάνω στο πλοίο μέσα στη νύχτα.

Όπως αναφέρει το Λιμενικό Σώμα η έρευνα εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη σε διεθνή ύδατα στη θαλάσσια περιοχή 47 ν.μ. νοτιοδυτικά Πύλου και επιχειρούν ένα περιπολικό σκάφος, ένα Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης, μία φρεγάτα, εννέα παραπλέοντα πλοία. Επίσης, από αέρος επιχειρούν ένα ελικόπτερο και ένα ελικόπτερο της Π.Α. και ένα ελικόπτερο του Π.Ν. Mέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 104 άνθρωποι και έχουν ανασυρθεί 78 σοροί.
Επίσης υπάρχει ακόμα μια φωτογραφία η οποία δείχνει στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας να προσεγγίζει σημείο του ναυαγίου.Στην Αθήνα μεταφέρθηκαν σήμερα τα πτώματα των 78 μεταναστών που έχασαν τη ζωη τους στο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου. Τα θύματα της τραγωδίας μεταφέρθηκαν με φορτηγό ψυγείο σε ειδικό χώρο στο Σχιστό Κορυδαλλού προκειμένου να αρχίσουν οι νεκροτομές για να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου.

Οι έρευνες θα γίνουν από τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες Αθηνών και Πειραιά καθώς δεν υπάρχει η σχετική υποδομή στην Καλαμάτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad