Μπαλάφας προς Νανόπουλο: "Είναι πολύ αργά για δάκρυα..." - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Μπαλάφας προς Νανόπουλο: "Είναι πολύ αργά για δάκρυα..."

 


𝚬𝚰𝚴𝚨𝚰 𝚷𝚶𝚲𝚼 𝚨𝚸𝚪𝚨 𝚪𝚰𝚨 𝚫𝚨𝚱𝚸𝚼𝚨 ...
🎯 Είναι απολύτως θεμιτό - και γενναίο θα έλεγα - ένας άνθρωπος και πολλώ δε μάλλον ένας Δήμαρχος να συνειδητοποιεί και ενδεχομένως να αναγνωρίζει τα λάθη του.
🎯 Έχει μεγάλη σημασία όμως το timing, το πότε το κάνει και κυρίως το ΓΙΑΤΙ.
🎯 Με σημερινή του δήλωση λοιπόν ο Δήμαρχος Κορινθίων μιλά για εκβιασμούς και όρους και αναφέρεται σε όσους φεύγουν από την κατά νόμο παράταξή του με τους όρους "πουράτοι, σκαφάτοι, παραγονταρέοι".
🎯 Ακόμα και η ρητορική του πλέον μοιάζει με εκείνη του νέου του συμμάχου. Εντάξει, είναι λίγο πιο κύριος (δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς) και δεν μιλάει για σαβούρες, βαρίδια και τέτοια που μιλούσε ο γνωστός αυτοδιοικητικός κουτσαβάκης.
🎯 ΟΜΩΣ. Πότε γίνεται αυτό ;
- Στον ίδιο χρόνο που φεύγουν και αυτοί. Δηλαδή στο τέλος. Αφού διοίκησαν και αφού αντάλλαξαν πλήθος φιλοφρονήσεων και μεγάλων λόγων αλληλοεκτίμησης.
- Την ώρα που έρχονται εκλογές. Δηλαδή με λίγα λόγια, κάναμε τη δουλειά μας και τώρα αποκαθηλώνουμε για να έρθει η επόμενη φουρνιά αναλώσιμων.
🎯 Και τώρα ίσως τα σημαντικότερα όλων :
- Αφού επήλθε αυτή η "αυτογνωσία" γιατί άραγε εκφράζεται μόνο προς όσους με τη φυγή τους κάνουν και κάποια "ζημιά" (μικρή ή μεγάλη) ;
- Τι "κόστισε" όλο αυτό ; Με έμψυχους και άψυχους όρους ;
- Μέχρι τώρα δηλαδή οι όροι και οι εκβιασμοί είχαν γίνει δεκτοί ;
- Τι συμφωνίες είχαν γίνει για να αναλάβουν οι συγκεκριμένοι ; Είχαν κάπου δεσμευτεί ότι θα παραμείνουν και μετά τη λήξη της τρέχουσας θητείας ;
- Πουράτοι, σκαφάτοι και παραγονταρέοι ήταν και πριν ή έγιναν από τον Ιούνιο του 2023 ;
🎯 Είναι πολύ αργά για δάκρυα.
🎯 Και η απόδειξη της ειλικρίνειας αυτών των δηλώσεων θα ήταν πρώτα να είχε επιδειχθεί αυτή η αυτογνωσία προς εκείνους που οφειλόταν από το 2019. Τώρα φαίνεται ότι όλα αυτά είναι ευκαιριακά και υπηρετούν μια και μόνο συνθήκη : τις επερχόμενες εκλογές.
🎯 Τα είπα νωρίς. Με τον ακατονόμαστο χέρι χέρι ... Μέχρι το τέλος ... Σε αποδρομή ...
 
Βασίλης Μπαλάφας
Πηγή FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad