Σε παρακμιακή κατάσταση το Αναψυκτήριο του Ακροκορίνθου (φωτο) - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Σε παρακμιακή κατάσταση το Αναψυκτήριο του Ακροκορίνθου (φωτο)

 


Δεν είναι μόνο οι γαλάζιες σημαίες το ζητούμενο κύριε Τ. Πιέτρη & κύριε Δ. Μπιτζιο.
Πριν αρκετές μέρες ενημέρωσα την νέα πρόεδρο του τοπικού μας διαμερίσματος κ Νεζη για την άθλια κατάσταση την ερήμωση και παρακμή που επικρατεί στο άλλοτε φημισμένο αναψυκτήριο του Ακροκορινθου. Σοκαρίστηκε. Οφείλω να πω ότι καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την λειτουργιά του διαμερίσματος το μικρο χρονικό διάστημα που έχει αναλάβει καθήκοντα προέδρου η κ.Νεζη (Ποιος ευθύνεται για τη μετατροπή του σε ερειπωμένο και βρώμικο κουφάρι;)
 



 
 Διατηρούσα την ελπίδα ότι θα έσπευδε η δημοτική αρχή Κορινθίων με τις υπηρεσίες της να επέμβει άμεσα και να συμμαζέψει τόσο το ακίνητο όσο και τον πανέμορφο αύλειο χώρο του που έχει μετατραπεί σε επικίνδυνη εστία μόλυνσης.
 
 


Δεν φανταζόμουν πως θα μπορούσε να υπάρξει τόσο κραυγαλέα αδιαφορία για την προστασία της δημοτικής περιουσίας σε ένα κτίριο που έχει μεταβληθεί σε μια χαβούζα βρόμας στον Ακροκόρινθο.
Κανείς δεν είχε,δεν έχει το χρόνο ή την διάθεση από τους διοικούντες στο δήμο Κορινθίων να ασχοληθεί με το ζήτημα;
Η εικόνα που συνάντα κάνεις μας παραπέμπει σε βομβαρδισμένο τοπίο καθώς από την "εργατικότητα και επιμέλεια" δραστών δεν έχουν γλιτώσει ούτε ηλεκτρικές πρίζες και διακόπτες.
 


 
Μια μόνο ερώτηση θέλω να υποβάλω στη Δημοτική Αρχή:
Έτσι σκοπεύεται να αξιοποιήσετε τη δημοτική περιουσία και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής; Η κατάσταση υφίσταται την ώρα που ξεκινά η κορύφωση της τουριστικής περιόδου!! Σε άλλους δήμους η αξιοποίηση τέτοιων κτηρίων αποτελεί σχεδόν καθημερινά αντικείμενο μελέτης και εργασίας για τις δημοτικές αρχές.
 
Παναγιώτης Μεταξάς
facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad