Φρίκη! Μητέρα σκότωσε κι έφαγε τον πεντάχρονο γιο της - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Φρίκη! Μητέρα σκότωσε κι έφαγε τον πεντάχρονο γιο της


 

Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι της είχαν κάνει μάγια που την οδήγησαν να διαπράξει το έγκλημά της.

Μία φρικιαστική υπόθεση που συγκλόνισε τον αιγυπτιακό λαό αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες.

Μια 29χρονη γυναίκα στην Αίγυπτο, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε το 5χρονο παιδί της, μαγείρεψε και έφαγε τα μέλη του, αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της δίκης της, το Σάββατο, στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ, τον λόγο που την ώθησε να
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι της είχαν κάνει μάγια που την οδήγησαν να διαπράξει το έγκλημά της.

Πρόσθεσε ότι το έκανε για να σπάσει το ξόρκι, ενώ αρχικά υποστήριξε ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα για να μην της πάρει το παιδί ο σύζυγός της.

Τεμάχισε το σώμα του στο μπάνιο
Η Daily Mail, αναφέρει πώς η γυναίκα φέρεται να σκότωσε το παιδί της χτυπώντας το τρεις φορές στο κεφάλι. Αφού τεμάχισε το σώμα του στο μπάνιο, φέρεται να μαγείρεψε το κεφάλι του και άλλα μέρη του πριν τα φάει.

Στη συνέχεια μάζεψε τα υπόλοιπα μέρη του σώματος και τα έκρυψε σε έναν κουβά, τον οποίο όμως ανακάλυψε τυχαία ο θείος του παιδιού.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η γυναίκα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο του Zagazig με την κατηγορία ότι σκότωσε εκ προθέσεως τον γιο της, Saad MS. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ειδικοί έκριναν ότι η κατηγορουμένη δεν φέρει σημάδια ψυχικής ασθένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad