Νίκος Σταυρέλης: «Με τακτικές παρακράτους επιτίθεται ο κ. Νανόπουλος, στους πολιτικούς του αντιπάλους» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Νίκος Σταυρέλης: «Με τακτικές παρακράτους επιτίθεται ο κ. Νανόπουλος, στους πολιτικούς του αντιπάλους»


Εκκωφαντική απάντηση Σταυρέλη στις συκοφαντίες και τη λάσπη του Νανόπουλου

Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Κορινθίων κ. Νίκος Σταυρέλης, βρέθηκε φιλοξενούμενος στο studio του Δίολκος radio 105,6 στην πρωινή εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Νικολόπουλου απαντώντας ανοιχτά σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου για θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και για τις βολές που εκτοξεύει εναντίον του ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον κ. Σταυρέλη να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Νανόπουλου σε συνέντευξη τύπου, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγόρησε ότι έχει μέλη στον συνδυασμό του που έχουν καταδικαστεί για τρομοκρατικές ενέργειες, για μεγάλα χρέη στο δημόσιο και «πειρατεία» στο διαδίκτυο. 

 

 «Μάρτυρας υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής στη μεγάλη δίκη στην Αθήνα, δεν πήγε ο Σταυρέλης, ήταν ο Βασίλης Νανόπουλος»

Ο κος Σταυρέλης απαντώντας στην ερώτηση του κ. Νικολόπουλου, τόνισε πως ο Κορινθιακός λαός δεν ξεχνάει ότι ο κ. Νανόπουλος είχε πάει μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της Χρυσής Αυγής και κάλεσε τον δήμαρχο Κορινθίων, αν έχει το θάρρος, να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά για να μάθουν οι πολίτες όσα κατέθεσε.

«Ο κ. Νανόπουλος μιλάει με μισόλογα και χωρίς στοιχεία συκοφαντώντας Κορίνθιους πολίτες. Τέτοιες τακτικές, δυστυχώς, μας θυμίζουν άλλες εποχές….Είναι τακτικές παρακράτους και ο κ. Νανόπουλος θα τα βρει μπροστά του».

Διαψεύδοντας τις κατηγορίες του κ. Νανόπουλου, ο κ. Σταυρέλης υποστήριξε πως η «Πνοή Δημιουργίας» είναι ένας ενωτικός ανεξάρτητος συνδυασμός και ότι η δημοκρατικότητα του δεν παζαρεύεται. «Έχει να πει το ίδιο ο κ. Νανόπουλος για το συνδυασμό του το 2014, το 2019 και το 2023;» ρώτησε ο κ. Σταυρέλης πετώντας το μπαλάκι στην περιοχή του κ. Νανόπουλου.

«Πίσω από τη στρατιά των «πληρωμένων» ανώνυμων λασπολόγων του διαδικτύου βρίσκεται ο κ. Νανόπουλος»

Ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» αναφέρθηκε στη συστηματική επίθεση από συγκεκριμένα ανώνυμα προφίλ που δέχεται στο διαδίκτυο.

«Μέσα από το γραφείο του δημάρχου, από τον ίδιο τον κ. Νανόπουλο, βάλλομαι στο διαδίκτυο από ψευδείς φήμες που αναρτώνται από ανώνυμα προφίλ επί πληρωμή», είπε ο κ. Σταυρέλης μιλώντας «έξω από τα δόντια» για τις γκεμπελίστικες μεθόδους που χρησιμοποιεί ο κ. Νανόπουλος προκειμένου να βλάψει τον ίδιο και το συνδυασμό του.

Δείτε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad