Ο Δημήτρης Πτωχός παίρνει το χρίσμα της Ν.Δ. για την Περιφέρεια Πελοποννήσου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Ο Δημήτρης Πτωχός παίρνει το χρίσμα της Ν.Δ. για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

 

Ο Δημήτρης Πτωχός παίρνει το χρίσμα της Ν.Δ. για την Περιφέρεια ΠελοποννήσουΑνανέωση ψήφισαν στη Νέα Δημοκρατία όπου ενώ όλοι μιλούσαν για μάχη μεταξύ Κώστα Βλάσση και Παναγιώτη Νίκα τελικά κατέληξαν στην απόλυτη ανανέωση με ένα στέλεχος που διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, σημαντικές πολιτικές εμπειρίες και χαρακτηρίζεται για την αποτελεσματικότητά του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΑΡΓΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ο Μεσσήνιος Δημήτρης Πτωχός είναι η επιλογή του Μαξίμου για να οδηγήσει τα Νέα Δημοκρατία σε μια ασφαλή εκλογική μάχη όπου η πιθανότητα της νίκης είναι πολύ μεγάλη.

Το WHO IS WHO του Δημήτρη Πτωχού

Όταν ο κ. Πτωχός έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη μικρή σε αριθμό επιτελική ομάδα που στήριζε και προωθούσε την υποψηφιότητα του κ. Σαμαρά για την προεδρία της Ν.Δ. μετά τις εθνικές εκλογές του 2009, εκτός από ένα πλούσιο βιογραφικό, διέθετε και ένσημα! Στο βιογραφικό του που φιλοξενήθηκε κάποια στιγμή στο site της Νέας Δημοκρατίας στον «χώρο» της Γραμματείας Νέων Τεχνολογιών, Έρευνας και Καινοτομίας, της οποίας ήταν επικεφαλής, αναφέρονταν τα εξής: «Ο Δρ. Δημήτριος Πτωχός, γεννημένος το 1976, είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών από το ΕΜΠ. Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου από το ΕΜΠ στον τομέα της Επιχειρησιακής Ερευνας και των Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης καθώς και ExC-Executive Education από το MIT SloanSchool. Εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα της διοίκησης και των ΤΠΕ ενώ παράλληλα διδάσκει στο ΕΜΠ ως επιστημονικός συνεργάτης Επιχειρησιακή Ερευνα και Τεχνολογίες Πληροφορικής. Το 2006 ίδρυσε την εταιρεία People. Είναι ειδικός σε θέματα τεχνολογίας, πληροφορικής και διοίκησης».

Η σχέση του Δημήτρη Πτωχού με τον Αντώνη Σαμαρά ήταν και είναι ιδιαίτερα στενή αφού κατά την διάρκεια της Πρωθυπουργίας είχε τον ειδικό και κρίσιμο ρόλο του συνδέσμου ανάμεσα στην τρόικα και τον πρωθυπουργό.

Ένας από τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα ήταν ο Παύλος Πτωχός, ο πατέρας του Δημήτρη, ο οποίος είχε τελειώσει το Πολυτεχνείο το 1974 και κατέβηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να στήσει ένα τεχνικό γραφείο που πήγε καλά. Μάλιστα ο ίδιος ασχολήθηκε και με τα κοινά. Εκλέχθηκε δήμαρχος Μεσσήνης, διετέλεσε αντινομάρχης, ενώ ήταν και πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, του Πάμισου. Ο Παύλος Πτωχός δεν βρίσκεται πια στη ζωή, αλλά τα παιδιά του, με βάση τη δική του μαγιά, έφτιαξαν το 2006 μια εταιρεία που διακρίθηκε στην αγορά της οικιστικής ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad