Πέθανε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Πέθανε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη


 

 Την τελευταία πνοή της άφησε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αφήνοντας ως παρακαταθήκη σπουδαίο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο. Η ανακοίνωση της οικογένειας.


Την τελευταία πνοή της σε ηλικία 80 ετών άφησε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος της Ελπίδας, του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο και πρέσβυρα Καλής Θελήσεως της UNESCO με το κοινωνικό έργο της να έχει αναγνωριστεί διεθνώς.
Όπως ανακοίνωσε το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: «Με βαθύτατη θλίψη η οικογένεια Βαρδή Ι.Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος μητέρα και γιαγιά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο», έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023.
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ξεχώρισε για το ανθρωπιστικό έργο της, που είχε στο επίκεντρο τα παιδιά και εστίαζε στους τομείς της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της προώθησης του πολιτισμού και της ειρήνης, της υγείας, της παιδείας, της κλιματικής αλλαγής, του πολιτισμού, της προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς.

«Ποτέ δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Ακόμα και μέσα στο πιο βαθύ σκοτάδι υπάρχει το φως, η ελπίδα» τα λόγια στο εξώφυλλο του λογαριασμού της στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad