Τατούλης: “Δεν θα παραδώσουμε την Πελοπόννησο… οι πιο σημαντικές εκλογές για το μέλλον της” - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Τατούλης: “Δεν θα παραδώσουμε την Πελοπόννησο… οι πιο σημαντικές εκλογές για το μέλλον της”

 


Ο Επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.

«Οι περιφερειακές εκλογές του 2023, είναι οι πιο σημαντικές για το μέλλον της Πελοποννήσου. Αφορούν τον κάθε συμπολίτη μας που ζει εδώ, πασχίζει και προσδοκά ένα καλύτερο αύριο με κοινωνική συνοχή και ευκαιρίες για όλους.  Ξέρουμε τα προβλήματα του κάθε τόπου. Ξέρουμε τους ανθρώπους της από άκρη σ’ άκρη. Εμείς δεν θα ετοιμάσουμε τώρα, βιαστικά ένα «σχέδιο». Εμείς μιλάμε χρόνια τώρα μόνο με αλήθεια και πράξεις.

Έχουμε ένα σαφές όραμα για την Πελοπόννησο, το οποίο υπηρετούμε από την πρώτη στιγμή της γέννησης του θεσμού της αιρετής περιφέρειας. Αυτό το σχέδιο έχει φέρει ήδη σημαντικούς καρπούς και μέσα στην επόμενη πενταετία θα φέρει για τον καθένα και την καθεμία στην Πελοπόννησο μετρήσιμα και απτά αποτελέσματα, που θα βελτιώσουν τις ζωές όλων και θα δώσουν νέα δυναμική στο σύνολο του τόπου μας.

Δεν θα παραδώσουμε την Πελοπόννησο στο «σύστημα Σαμαρά» και τα συμφέροντά του, όπως ανέφερε ο κ. Νίκας.

Εμείς αφήνουμε οριστικά πίσω την τοξικότητα, το διχασμό, τα αποτυχημένα πειράματα και προχωράμε μπροστά για την Πελοπόννησο του 2030 με μια Συμφωνία Εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας. Γιατί εμείς και μπορούμε και γνωρίζουμε.

Έχουμε καθαρές στρατηγικές επιλογές, ώστε να εργαστούμε σκληρά και με σχέδιο:
Για μια Πελοπόννησο Παραγωγική και Εξωστρεφή.
Για μια Πελοπόννησο Πράσινη και Ασφαλή.
Για μια Πελοπόννησο Δημοκρατική και Ανθρωποκεντρική.

Ξέρουμε ποια Πελοπόννησο θέλουμε και προχωράμε μαζί μπροστά να την κάνουμε πράξη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad