«Κλειδώνει» ο Πτωχός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

«Κλειδώνει» ο Πτωχός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου


 

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και τα αρμόδια στελέχη της Πειραιώς στρέφονται στην προετοιμασία της μάχης του Οκτωβρίου με στόχο να «γίνει ξανά ο χάρτης μπλε».

Η βασική ομάδα αποτελείται από τον γραμματέα της Ν.Δ. Παύλο Μαρινάκη, τον υφυπουργό και διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γιάννη Μπρατάκο, τον έμπιστο επίσης συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θανάση Νέζη, ο οποίος έπαιξε βασικό ρόλο στην επιλογή υποψηφίων για τις εθνικές εκλογές, τον διευθυντή της Ν.Δ. Γιάννη Σμυρλή, τον «διαχρονικό» δήμαρχο και νυν βουλευτή Διονύση Χατζηδάκη και τους Στέλιο Κονταδάκη, Μιχάλη Σταυριανουδάκη και Μένιο Κορομηλά. Θεωρείται αυτονόητη και άκρως σημαντική η συνδρομή του αναπληρωτή υπουργού Θόδωρου Λιβάνιου.


Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουν γίνει οι διαβουλεύσεις και οι συναντήσεις μεταξύ των ενδιαφερόμενων πλευρών και, όπως όλα δείχνουν, επικεφαλής του ψηφοδελτίου με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο Δημήτρης Πτωχός, η υποψηφιότητα του οποίου θα ανακοινωθεί άμεσα και ενδεχομένως από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και αρχηγό της Ν.Δ. Ο Μεσσήνιος τεχνοκράτης ήταν διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού του Μαξίμου επί κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά και είχε συχνή ανταλλαγή απόψεων με τον τότε υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη. Τα γραφεία τους στεγάζονταν στο ίδιο κτίριο του υπουργείου, όπου και έχτισαν μια γόνιμη συνεργασία.

Να σημειωθεί ότι οι διαβουλεύσεις για την Πελοπόννησο οδήγησαν πριν από την επιλογή του κ. Πτωχού στην απόσυρση από την κούρσα του νυν περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και του βουλευτή της Ν.Δ. από την Αρκαδία Κώστα Βλάσση, το όνομα του οποίου ακουγόταν μέχρι πρότινος ως πιθανό για την πελοποννησιακή αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad