Γ.Ψυχογιός: Να μην κλείσει το κατάστημα ΕΛΤΑ στο Χιλιομόδι! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Γ.Ψυχογιός: Να μην κλείσει το κατάστημα ΕΛΤΑ στο Χιλιομόδι!

 


Γ.Ψυχογιός: Να μην κλείσει το κατάστημα ΕΛΤΑ στο Χιλιομόδι! Να μην επιτρέψουμε άλλο ένα πλήγμα για την κοινωνία της περιοχής. 

 Πριν λίγες μέρες, είχαμε αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα σχετικό δημοσίευμα της εφημερίας η «Αυγή», για την επιλογή της κυβέρνησης και της διοίκησης των ΕΛΤΑ για το κλείσιμο επιπλέον  καταστημάτων ανά τη χώρα.

Ταχυδρομικά καταστήματα,που εκτελούν πολλές και σημαντικές υπηρεσίες καλύπτοντας μεγάλο αριθμό πολιτών, οδηγούνται σε κλείσιμο.

‘Αμεσα,λοιπόν, και στην Κορινθία με έγγραφο που κυκλοφόρησε σε τοπικά ΜΜΕ, το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Χιλιομόδι πρωτεύουσα του παλιού Δήμου Τενέας, που εξυπηρετεί επτά ακόμη χωριά, οδηγείται σε οριστικό κλείσιμο!

Τι έχουν να πουν γι’ αυτό οι κυβερνητικοί βουλευτές Κορινθίας της ΝΔ; Θα πουν και εδώ -όπως κάποιοι συνάδελφοί τους – ότι πήραν 40% κι έτσι τελείωσαν όλα τα προβλήματα;!

Εμείς θα αξιοποιήσουμε κάθε μέσο εντός κι εκτός Βουλής, για να αποτρέψουμε αυτή την απαράδεκτη εξέλιξη,όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια για τα ΕΛΤΑ του Νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad