Το σπίτι του Νίκου Μπάρτζη στο Ζευγολατιό με παραδοσιακά στοιχεία και το μοντέρνο μαγαζί του - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Το σπίτι του Νίκου Μπάρτζη στο Ζευγολατιό με παραδοσιακά στοιχεία και το μοντέρνο μαγαζί του

 

Αυτό είναι το σπίτι του Νίκου Μπάρτζη στο Ζευγολατιό με παραδοσιακά στοιχεία και το μοντέρνο μαγαζί τουΟ Νίκος Μπάρτζης και ο Σάκης Κατσούλης από τα μέσα του Survivor All Star είχε φανεί ότι είναι φαβορί, κατάφεραν να είναι η τελική δυάδα, ωστόσο ένας θα στεφθεί νικητής. Οι δύο παίκτες έχουν για δικούς τους λόγους το δικό τους φανατικό κοινό καθώς διαθέτουν πολλά θετικά, με τον Νίκο Μπάρτζη να έχει κερδίσει τους τηλεθεατές λόγω της απλότητας του χαρακτήρα του.

Η ζωή στο χωριό

Ο αγαπημένος παίκτης κατάγεται από ένα χωριό της Πελοποννήσου το οποιό λέγεται Ζευγολατιό και πολλές φορές έχει κάνει αναφορά μέσα στο παιχνίδι γι αυτό. Εκεί διαμένει από τα πρώτα χρόνια της ζωής του μαζί με τους γονείς του. Μάλιστα όταν ο Νίκος Μπάρτζης είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor το 2021, η οικογένεια μαζί με φίλους και συγχωριανούς του, του είχαν ετοιμάσει υποδοχή ήρωα.

Το σπίτι του

Ο Νίκος Μπάρτζης διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Instagram μέσω του οποίου μοιράζεται με τους ακολούθους του διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στα ταξίδια, κοινοποιεί πολλές φορές φωτογραφίες από διάφορα τοπία και πόλεις του εξωτερικού, ενώ σε παλαιότερες δημοσιεύσεις του έχει κοινοποιήσει φωτογραφίες από το σπίτι που μένει με την οικογένειά του.

Δείτε παρακάτω μερικές από αυτές:

Όπως φαίνεται στο σαλόνι του σπιτιού που μένει ο Νίκος Μπάρτζης οι αποχρώσεις είναι παστέλ, ενώ ένα μεγάλο τζάκι κοσμεί το κέντρο του.

Το μαγαζί του

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Survivor το 2021 η οικογένεια και οι φίλοι του, του ετοίμαζαν μία έκπληξη η οποία είναι σίγουρο ότι θα τους μείνει αξέχαστη. Συγκεκριμένα όπως είχαν αποκαλύψει, ο Νίκος Μπάρτζης είχε πάντα όνειρο να ανοίξει ένα μαγαζί το οποίο την ημέρα να προσφέρεται τόσο για καφέ ή παγωτό και την νύχτα να γίνεται μπαρ. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν το όνειρό του πραγματικότητα ετοιμάζοντάς του το μαγαζί του, το οποίο βγαίνοντας από το Survivor ξεκίνησε να δουλεύει.

Το μαγαζί βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας και πλήθος κόσμου επισκέπτεται καθημερινά για να απολαύσει τον καφέ του στον μοντέρνο χώρο του.

Μάλιστα πολλές φορές πραγματοποιεί live, με διάσημους φίλους του όπως ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας Μπόγδανος να διασκεδάζουν τους θαυμαστές τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad