Έβρος: Νέο περιστατικό με «σερίφηδες» να αιχμαλωτίζουν μετανάστες - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Έβρος: Νέο περιστατικό με «σερίφηδες» να αιχμαλωτίζουν μετανάστες

 


Ακόμα ένα βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας και το οποίο δείχνει πολίτες να έχουν μετατραπεί σε «σερίφηδες» στον Έβρο και να έχουν «συλλάβει» μετανάστες.

Οι συγκεκριμένοι «σερίφηδες» φαίνονται σε βίντεο που έχει ανεβάσει ο ένας, να έχουν αιχμαλωτίσει 4 μετανάστες, τους οποίους αποκαλεί «επενδυτές».

 

Ένας από αυτούς φαίνεται να είναι τραυματισμένος και να πονά. Αναφέρει πως δε μπορεί να βρει την αστυνομία στο τηλέφωνο.

Μάλιστα αυτός που μιλάει στρέφει τα βέλη του και προς το στρατό και την Πυροσβεστική, λέγοντας πως ενώ καίγεται ο τόπος αυτοί… κάθονται.

«Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι. Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Άλλους τέσσερις επενδυτές. Παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν βγάζει δίκτυο. Δεν βγάζει δίκτυο. Άλλοι τέσσερις επενδυτές. Καίγεται εδώ, καίγεται ο τόπος καίγεται. Κι είδαμε ο στρατός κι η πυροσβεστική καθόταν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται ούτε αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;» ήταν το ρατσιστικό του παραλήρημα.

 newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad