Συνέντευξη της Νάνσυ Γιαννιδάκη: “Η απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα για το Δήμο Κορινθίων δεν ήταν εύκολη αλλά ήταν συνειδητή” - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Συνέντευξη της Νάνσυ Γιαννιδάκη: “Η απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα για το Δήμο Κορινθίων δεν ήταν εύκολη αλλά ήταν συνειδητή”

 


H Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” του Νίκου Σταυρέλη μίλησε στην hmerisiakorinthou.gr για την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Από τις σύντομες αλλά πολύ περιεκτικές και με νόημα απαντήσεις της, καταλαβαίνει αμέσως κάποιος, ότι έχει πραγματικά την θέληση να προσφέρει και το κυριότερο: με ειλικρίνεια και αγάπη στον συνάνθρωπο και αυτό τον τόπο.

Η Νάνσυ Γιαννιδάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιωνία Κορίνθου (Συνοικισμός), σπούδασε στην Αθήνα και πλέον εδώ και χρόνια ζει με την οικογένειά της στην Κόρινθο όπου εργάζεται στο χώρο των ΜΜΕ, της Επικοινωνίας και του Μάρκετινγκ. Είναι μια επιτυχημένη γυναίκα με όραμα, δυναμισμό και όρεξη για δουλειά που αποφάσισε για πρώτη φορά να ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ακολουθεί η συνέντευξη:

  • Ποιοι είναι οι λόγοι, κα Γιαννιδάκη, που σας οδήγησαν στην απόφαση να θέσετε υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Κορινθίων;

Ομολογώ πως δεν ήταν μια εύκολη απόφαση αλλά σίγουρα ήταν συνειδητή. Με τα κοινά ασχολούμαι από μικρή ηλικία, με διάφορους τρόπους. Ο πατέρας μου, ο Λάκης Γιαννιδάκης, ήταν πάντα ένας ιδιαίτερα δραστήριος, ανήσυχος και ενεργός πολίτης με έντονη κοινωνική ευαισθησία την οποία και μετέδωσε σε μένα και τις αδερφές μου. Σήμερα, ως μητέρα δυο παιδιών, θέλω κι εγώ απ΄την πλευρά μου να τους δώσω αντίστοιχα ερεθίσματα και παράλληλα να βοηθήσω το Δήμο μου να αναπτυχθεί όπως του αξίζει. Τίποτα, δεν θα μας χαριστεί, αν δεν το διεκδικήσουμε και εγώ θέλω να διασφαλίσω πως τα παιδιά μας θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν, να κάνουν όνειρα και να ζήσουν ευτυχισμένα σ’ αυτόν εδώ τον τόπο και όχι να φεύγουν μακριά  για ένα καλύτερο αύριο.

  • Γιατί με τον Νίκο Σταυρέλη;

Πολύ απλά γιατί πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι ο καταλληλότερος Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Κορινθίων. Είναι ένας αυτοδιοικητικός με μεγάλη εμπειρία που γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου μας, πράγμα που τον κάνει ρεαλιστή οραματιστή. Το πρόγραμμα που έχει για την ανάπτυξη του Δήμου μας είναι υλοποιήσιμο και δεν είναι μια έκθεση ιδεών γενική και αόριστη απλά για να «χαϊδέψει» τα αυτιά των ψηφοφόρων. Επιπλέον, έχω την πεποίθηση ότι ο Νίκος Σταυρέλης είναι ένας έξυπνος άνθρωπος που μαθαίνει, εξελίσσεται και κυρίως είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες και προτάσεις. Άρα για μένα είναι μεγάλη τιμή και χαρά να συνεργάζομαι μαζί του και να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ».

  • Γιατί να ψηφίσουμε τη Νάνσυ Γιαννιδάκη; Τι μπορεί να προσφέρει στο Δήμο Κορινθίων;

Εργάζομαι για πάνω από 20 χρόνια (ως ελεύθερη επαγγελματίας κι ως υπάλληλος), σε διάφορους τομείς κάτι που σημαίνει πως έχω αναπτύξει ένα πλέγμα πολύπλευρων γνώσεων και δεξιοτήτων ώστε να αντιμετωπίζω με επιτυχία τις δυσκολίες που προκύπτουν, να διαχειρίζομαι απροσδόκητες καταστάσεις και να τις μετασχηματίζω σε ευκαιρίες. Απ΄το χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ραδιόφωνα, τηλεόραση, εφημερίδες, sites), όπου στην κυριολεξία μεγάλωσα μέσα σε αυτά, έχω αναπτύξει δεξιότητες που σχετίζονται με την καλή επικοινωνία, την έρευνα και την ενσυναίσθηση. Ο χώρος του Μάρκετινγκ και της διαφήμισης, όπου είναι και οι κύριες σπουδές μου, με βοήθησε να έχω αυξημένη αντίληψη, δημιουργικότητα ευελιξία και πολύπλευρες γνώσεις (πολιτισμός, γαστρονομία, τουρισμός, πολιτική) και τέλος ο χώρος της εστίασης, όπου δραστηριοποιήθηκα για αρκετά χρόνια στο παρελθόν, να είμαι παραγωγική, υπεύθυνη και φιλόξενη. Με εφόδια όλα τα παραπάνω συν ότι γνωρίζω πολύ καλά τον τόπο μου και τον αγαπώ, θεωρώ πως μπορώ να φανώ χρήσιμη και αποδοτική σε διάφορους τομείς. Αν οι συμπολίτες μου, μου κάνουν την τιμή να βρεθώ στο αξίωμα του δημοτικού συμβούλου υπόσχομαι να ανταποκριθώ με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στο ρόλο αυτό και από την επόμενη μέρα να αγωνιστώ δίπλα στον Νίκο Σταυρέλη και την «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» για να πάμε το Δήμο Κορινθίων όσο πιο ψηλά μπορούμε.

  • Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να δώσετε στους συμπολίτες σας, 40 περίπου ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες;

Θα ήθελα να τους πω ότι καταλαβαίνω την απογοήτευσή τους, την δυσπιστία ενίοτε και την απέχθεια για το πολιτικό σκηνικό και επίπεδο συνολικά, αλλά ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα είναι να ασχοληθούν, να διεκδικήσουν και σε καμία περίπτωση να μην αποστασιοποιηθούν από το εκλογικό τους δικαίωμα. Να ζυγίσουν καλά σε ποιον θα παραχωρήσουν τα «κλειδιά του σπιτιού μας». Τα κριτήρια που θα τους οδηγήσουν στην τελική απόφαση, την ψήφο τους που θα καθορίσει το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad