Αδιανόητο περιστατικό στον Έβρο: Πολίτης «συνέλαβε» μετανάστες, τους κλείδωσε σε φορτηγό και κάλεσε σε πογκρόμ - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Αδιανόητο περιστατικό στον Έβρο: Πολίτης «συνέλαβε» μετανάστες, τους κλείδωσε σε φορτηγό και κάλεσε σε πογκρόμ


 

Οργή, αγανάκτηση και προβληματισμό προκαλεί βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.
Ένα ντροπιαστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει έναν πολίτη στον Έβρο, να έχει κλειδώσει σε ένα μικρό τρέιλερ μετανάστες, να τους αποδίδει κατηγορίες για εμπρησμό και να καλεί το κόσμο σε πογκρόμ!

Στο βίντεο, ακούγεται ο ίδιος σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα να κατηγορεί τους μετανάστες ότι «θα μας κάψουνε» και να παρακινεί μάλιστα και άλλους ομοϊδεάτες του σε μαζικό πογκρόμ.

 

«Κοιμόμαστε! Μια βόλτα από τη Χηλή μέχρι Σκοπό Βολής έχω φορτώσει 25 κομμάτια έχω εδώ μέσα στο τρέιλερ. Άνοιξε λίγο. 25 κομμάτια. Άνοιξε λίγο το σύρμα. Θα μας κάψουν αυτοί ρε..., θα μας κάψουν αυτοί. Ωπ, βλέπετε; 25 κομμάτια τα μπ@στ@ρδ@. Έχει γεμίσει όλο το βουνό, παιδιά. Όλο το βουνό έχει γεμίσει γαμώ την τρέλα τους ρε πούστη. Αυτοί είναι ορκισμένοι, άσε, γ@μησ$ το, αυτοί είναι ορκισμένοι να μας κάψουνε. Γεμάτα τα πουρνάρια. Γεμάτα τα πουρνάρια, παντού, αυτό σας λέω παιδιά. Οργανωθείτε, βγείτε όλοι να τους μαζέψουμε. Θα μας κάψουνε, αυτό σας λέω μόνο», ακούγεται να λέει στο βίντεο της ντροπής.

Αν θεωρήσουμε ότι στο βίντεο καταγράφονται σειρά παρανομιών και καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η παρέμβαση του εισαγγελέα πρέπει να θεωρείται δεδομένη!

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad