Κίνδυνος να χαθεί η χρηματοδότηση του έργου αποχέτευσης Δήμου Κορινθίων και Δήμου Βέλου Βόχας λόγω αδράνειας της Δημοτικής Αρχής! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Κίνδυνος να χαθεί η χρηματοδότηση του έργου αποχέτευσης Δήμου Κορινθίων και Δήμου Βέλου Βόχας λόγω αδράνειας της Δημοτικής Αρχής!


  Η δημοτική παράταξη " ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ", εκφράζει κραυγή απόγνωσης καθώς η διορία υλοποίησης είναι στο τέλος του χρόνου.

 

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά το δήμο Κορινθίων αλλά και το δήμο Βέλου Βόχας.

 Ο κ. Σταυρέλης επισήμανε τον κίνδυνο που υπάρχει να χαθεί η χρηματοδότηση του έργου, τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Ο κος Νανόπουλος μπορεί να "καυχιέται" για τα 60€ εκ που έχουν εγκριθεί για το έργο του βιολογικού καθαρισμού, ένα έργο ζωτικής σημασίας για τρεις δήμους, 32 χιλιάδες κατοίκους και παραθεριστές και δεκάδες στρέμματα αγροτικής γης, ξεχνάει όμως να πει οτι το έργο "λιμνάζει" εδώ και 27 ολόκληρους μήνες χωρίς να έχουν εκδοθεί ακόμα ούτε τα τεύχη δημοπράτησης! Ήρθε ο καιρός να αναλάβουν το Δήμο αυτοί που και ξέρουν και μπορούν".

Δείτε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad