Οι αγρότες της Κορινθίας διαμαρτύρονται για την απουσία των εκπροσώπων της κυβέρνησης, της περιφέρειας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Οι αγρότες της Κορινθίας διαμαρτύρονται για την απουσία των εκπροσώπων της κυβέρνησης, της περιφέρειας

 


 

Ματαιώθηκε τελικά η προγραμματισμένη συγκέντρωση-συζήτηση για τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες-παραγωγοί της Κορινθίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα
που διοργάνωσαν οι αγροτικοί σύλλογοι Κορίνθου, Νεμέας, Βέλου-Βόχας, Στιμάγκας
και οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Κορίνθου, Άσσου, Λαλιώτη, Σουληναρίου, Πασίου – Κλημεντίου και εκπρόσωπος του συνεταιρισμού Κρυονερίου.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Σωτήρης Μουρίκης εκπρόσωπος του επιμελητηρίου Κορινθίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Χάρης Βυτινιώτης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΑΖΑ Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός ο πρώην Περιφερειάρχης και εκ νέου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πετρίτσης & Μπεχράκης, οι Δήμαρχοι: Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος και Νεμέας Κώστας Φρούσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κορινθίων Δ. Μανωλάκης και Σ. Κεφάλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Νεμέας Δημήτρης Μπακασέτας, ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Νεμέας Βαγγέλης Λιμνιάτης, o πρόεδρος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας Ηλίας Μάζος, ο πρώην Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές η Υποψήφια Βουλευτής Έλενα Κονομόδη και άλλοι.


 

 

 


Θυμός και Αγανάκτηση από τους Κορίνθιους αγρότες

 

ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΙΣ 11/8/2023.

ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ.Α.ΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΚΑΥΣΩΝΑΣ-ΑΚΑΡΠΙΑ-ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟ) ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.


Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad