Όταν η Πικρία συμμαχεί με την Απελπισία - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Όταν η Πικρία συμμαχεί με την Απελπισία

 

Λίγο πριν το κλείσιμο των ψηφοδελτίων ανακοινώθηκε ο Γιώργος Φαρμάκης (τέως αντιδήμαρχος του Αλέκου Πνευματικού), όπως ήδη ψιθυριζόταν σε πηγαδάκια της πόλης, στον συνδυασμό του Βασίλη Νανόπουλου "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ".

Πολλοί Κορίνθιοι εκπλαγήκαν δυσάρεστα από την κίνηση αυτή, όχι όμως όσοι "διαβάζουν" τα πολιτικά πεπραγμένα του Δήμου μας. Ας πάμε, λοιπόν, λίγο πίσω -όχι πολύ- τότε που ο Νίκος Σταυρέλης ανακοίνωσε τον Νίκο Φαρμάκη, γιο του Γιώργου, ως υποψήφιο στον συνδυασμό της "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ". 


 Ενωμένη και χαρούμενη η οικογένεια "Φαρμάκη" εμφανίστηκε στην κοπή της πίτας του συνδυασμού, μάλιστα με την υποψήφια τότε βουλευτή Κατερίνα Φαρμάκη να τα δίνει όλα στο χορό αρνούμενη να κατέβει από την πίστα. 

Ώσπου ήρθε εκείνη η μαύρη μέρα των εκλογών που η "αχάριστη" Κορινθιακή κοινωνία,μετά την καταμέτρηση των ψήφων, χάρισε μόλις την τέταρτη θέση στην κα Φαρμάκη. Ποιος φταίει για αυτό; Μα ο Σταυρέλης. Ποιος άλλος; Που κράτησε ουδέτερη στάση στις εκλογές και δεν ευνοήθηκε, όπως είχε υπολογίσει η πρώην βουλευτής με τον πρώην αντιδήμαρχο. Eυθύς τα αντίποινα ξεκινούν με την απόσυρση υποψηφιότητας του "ανάδοχου πολιτικού" Φαρμάκη junior. Έπεται και συνέχεια όμως..γιατί η πικρία του Γιώργου Φαρμάκη είναι αβάσταχτη και καθώς διαπιστώνει πως ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος αγκομαχά για να ολοκληρώσει ψηφοδέλτιο, παρέα αυτή την φορά με τον πρώην δήμαρχο  Αλέκο Πνευματικό (ο "κοινός εχθρός" Νίκος Σταυρέλης ένωσε τους πρώην αντιπάλους) κάνει την καθοριστική κίνηση. Εκμεταλλευόμενος την απελπισία του Νανόπουλου, συμμαχεί με τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" και έρχεται για μία φορά ως υποψήφιος σύμβουλος να "προσφέρει" στο Δήμο Κορινθίων. Την ώρα μάλιστα που ο Νανόπουλος, είχε ξεφορτωθεί τα "βαρίδια", και όπως έλεγε ανανεώνει και δεν αναπαλαιώνει τον συνδυασμό, επιλέγοντας νέους υποψηφίους...με ήθος και αρχές, βεβαίως βεβαίως!

Μόνο που όταν η Πικρία συμμαχεί με την Απελπισία το αποτέλεσμα είναι η Καταστροφή.




 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad