Κρίμα δάσκαλε. Κρίμα. Κάτω από τον πήχη σου. - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Κρίμα δάσκαλε. Κρίμα. Κάτω από τον πήχη σου.


 
Η μέθοδος της αξιοποίησης των γυναικόπαιδων ως ανθρώπινη ασπίδα δυστυχώς έχει χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα μέχρι και τους σύγχρονους πολέμους.
❌ Σε ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ μέχρι σήμερα δεν την είχαμε δει.
❌ Υποψήφιος σύμβουλος ΔΥΣΤΥΧΩΣ στο Δήμο Κορινθίων ανέτρεψε και αυτό το δεδομένο.
❌ Όσο περνάει ο καιρός και η ήττα γίνεται όλο και πιο εμφανής (ακόμα και σε μετρήσεις που γίνονται από τους ίδιους), δυστυχώς όλο και κάτι νέο ξεφυτρώνει, όλο και κάτι πιο ντροπιαστικό για την ιστορία μιας παράταξης που φτιάχτηκε με κόπο, μεράκι και αγάπη για να φέρει την αλλαγή στον τόπο μας.
❌ Το πιο πρόσφατο συμβάν (φρονώ από τα πολλά ακόμα που θα ακολουθήσουν) ήταν η ΨΕΥΔΗΣ αναφορά συμβούλου σχετικά με κονδύλιο το οποίο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ θα πήγαινε στα σχολεία του Δήμου.
❌ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ; 4 (ΤΕΣΣΕΡΙΣ) ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
❌ Και να ένα δακρύβρεχτο κείμενο περί παιδιών που θα μείνουν χωρίς ΕΡΓΑ (ποια άραγε έργα έγιναν στα σχολεία 4 χρόνια ; ) εξαιτίας ΔΗΘΕΝ της αντιπολίτευσης ... Εδώ βέβαια γελάνε και οι πέτρες ...
❌ Πολύ κρίμα ! Προσωπικά δεν περίμενα ειδικά από αυτόν τον άνθρωπο κάτι τέτοιο.
❌ ΜΝΗΜΕΙΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ αλλά και ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ.
⚠ Αφήστε τα παιδάκια ήσυχα. ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ 4 ολόκληρα χρόνια για τα σχολεία. Ούτε μια καινοτομία, ούτε έγκαιρη προετοιμασία, ούτε εξοπλισμός (σε ένα σχολείο πήγα εγώ προσωπικά 3 υπολογιστές γιατί δεν υπήρχαν), ούτε βαψίματα, ούτε καλλωπισμοί, ΤΙΠΟΤΑ.
⚠ Μνημειώδες φάουλ. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η θέση της Αρχής, αλλά είναι κρίμα. Κρίμα το κατάντημα για μια παράταξη που το 2014 πήγε αντρίκια και περήφανα να ανατρέψει τον καθεστωτισμό.
Βέβαια οι περισσότεροι ΤΩΡΑ, δεν ήταν εκεί ΤΟΤΕ.
⚠ Όσο για τα σχολεία ... Σε 4 ημέρες λοιπόν, όλοι οι ΓΟΝΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ του Δήμου μας ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ τα ΚΟΜΒΙΚΑ ΕΡΓΑ που έγιναν για την προετοιμασία του σχολικού έτους.
⚠ Κρίμα δάσκαλε. Κρίμα. Κάτω από τον πήχη σου. 
 
Βασίλειος Μπαλάφας 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad