Άρον άρον κατέβασε την ανάρτηση ο Καμπόσος μετά από το άδειασμα Μητσοτάκη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

Άρον άρον κατέβασε την ανάρτηση ο Καμπόσος μετά από το άδειασμα Μητσοτάκη


"Συνεργάτης μου έκανε την ανάρτηση-Λυπάμαι για το ατυχές συμβάν"

Με διευκρινιστική του δήλωση ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών επιρρίπτει ευθύνες στους διαχειριστές της σελίδας του τονίζοντας πως η ανάρτηση για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων "δεν συνάδει με τα ιδανικά και τα δημοκρατικά ιδεώδη του"
news247 20 Μαΐου 2018 21:56
Τους συνεργάτες του που χειρίζονται την προσωπική του σελίδα στο Facebook "δείχνει" ως υπεύθυνους για την ανάρτηση που έλεγε "Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών" και συνοδευόταν από φωτογραφία της χθεσινής άνανδρης επίθεσης που δέχτηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Η ανάρτηση που κατέβηκε λίγο αργότερα προκάλεσε αντιδράσεις ενώ ο ίδιος ο Δημήτρης Καμπόσος λέει πως σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τα ιδανικά και τα δημοκρατικά ιδεώδη του.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών:

"Λυπάμαι ιδιαιτέρως για το ατυχές συμβάν και δηλώνω πως καταδικάζω απερίφραστα τέτοιου είδους πράξεις οι οποίες πλήττουν την δημοκρατία και εντείνουν τον τραμπουκισμό και τη βία. Καταδικάζω ρητά και κατηγορηματικά την επίθεση προς το πρόσωπο του κ.Μπουτάρη και τονίζω πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να επιβάλλει την άποψη του με την βία. H κυβέρνηση θα πρέπει να πάψει να βαφτίζει ως ακτιβιστές όλους εκείνους που λειτουργούν με τέτοιους απαράδεκτους τρόπους και οι οποίοι αποτελούν κάκιστο παράδειγμα για την κοινωνία."Ωραίο το παραμύθι κ.Καμπόσο μόνο που έχει και δράκους
Θα σας θυμίσουμε και άλλο σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του κ. Καμπόσου. Αυτές οι συμπεριφορές προσβάλουν τους δημοκρατικούς πολίτες του δήμου σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad