Ήταν σχεδιασμένη η πολυπόθητη παραίτησή μου κατήγγειλε η Αλειφέρη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Ήταν σχεδιασμένη η πολυπόθητη παραίτησή μου κατήγγειλε η Αλειφέρη


Σε συνέντευξή τύπου την οποία παραχώρησε χθες και στην οποία παρίσταντο και οι δικηγόροι της Χρήστος Παναγιωτόπουλος και Παναγιώτης Μουργής, αναφερόμενη στο θέμα των παρακολουθήσεων του γραφείου της για τις αποφάσεις του Περιφερειάρχη, της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Περιφερειακού Συμβουλίου σε βάρος της «αυτά ουσιαστικά είναι μία στρατηγική προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη παραίτησή μου». Και αναρωτήθηκε αφού κατά τον κ. Τατούλη «υπήρξε κακοσχεδιασμένη πλεκτάνη που κατέρρευσε εκκωφαντικά, αναρωτιέμαι, γιατί μετά απ’ όλα αυτά και μετά από όλους αυτούς τους ισχυρισμούς δεν με κατήγγειλε στις αρχές;». Παράλληλα έθεσε ερωτήματα, για το τι θα πράξουν αν τελικά οι καταγγελίες της τελικά αποδειχθούν υπαρκτές.

Επιπρόσθετα με αίτηση που κατατέθηκε στις αρχές η κ. Αλειφέρη ζητά να γίνουν καταθέσεις από τον Πέτρο Τατούλη και την Αντωνία Μπούζα για τις δημόσιες δηλώσεις τους, ότι η έρευνα έχει ολοκληρωθεί και το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει την καταγγελία της Ελένης Αλειφέρη.


«Δεν υπάρχει καμία νομιμοποίηση για όλα αυτά που συμβαίνουν και είναι γνωστά. Όλα τα θέματα λοιπόν αυτά ουσιαστικά είναι μία στρατηγική προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη παραίτησή μου. Γνωρίζω τα βήματα του σχεδιασμού», επισήμανε η κα Αλειφέρη και πρόσθεσε: «Προσπαθούν να ανατρέψουν ακόμα και την άσκηση των εκ του νόμου του “Καλλικράτη” αρμοδιοτήτων μου. Το σύστημα συκοφάντησης είναι γνωστό, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν και τους ρόλους αυτούς είναι γνωστά».


Η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε με έμφαση ότι «για τα πολύ σοβαρά θέματα και τα πολύ ουσιαστικά θέλω να δηλώσω ότι όχι μόνο προτίθεμαι, αλλά θα ασκώ όλες μου τις αρμοδιότητες, όπως τις περιγράφει ο νόμος» και επισήμανε: «Θα απαντώ βέβαια διοικητικά, νομικά και πολιτικά σε κάθε διοικητική ενέργεια και υλική πράξη που τη θεωρώ αντίθετη με τη νομιμότητα, αντίθετη με το συμφέρον του θεσμού που υπηρετώ και των πολιτών».

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad