Αφήστε τις κωλοτούμπες κύριοι. Εσείς δεν μιλάγατε για το χρίσμα της ΝΔ στο Δήμο ; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Αφήστε τις κωλοτούμπες κύριοι. Εσείς δεν μιλάγατε για το χρίσμα της ΝΔ στο Δήμο ;



Κυριολεκτικά ρεζίλι έγιναν οι διάφοροι παπαγαλογραφιάδες του νομού Κορινθίας που εδώ και περίπου ενάμιση μήνα ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ καθημερινά κυρίως τους δημότες του Δήμου Κορινθίων.

Χτες οι μάσκες έπεσαν οριστικά και επιτέλους ο κόσμος πήρε χαμπάρι το ρόλο που παίζουν ορισμένοι "αναλυτές" της "Δεξιάς".

Σας τα είχαμε πει ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ εδώ :

"Καμία σοβαρή συζήτηση δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει στα κεντρικά της ΝΔ για δήμους σαν την Κόρινθο. Τα κόμματα εδώ και χρόνια ασχολούνται κυρίως με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη σε επίπεδο πολιτικού μηνύματος. Κομματική συζήτηση για την Κόρινθο έχει να γίνει από την εποχή του Γιώτη, όταν και κατέβηκε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος σε μια πολύ κλειστή συνάντηση για να ανακοινώσει την επίσημη στήριξη της ΝΔ σε εκείνον."

ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ κατηγορηματικά. Όχι με δέκα ναι μεν, αλλά, γιατί, σούξου, μούξου και μπούρδες.

Η ΝΔ δεν πρόκειται να δώσει χρίσμα σε Δήμους πέραν των 2-3 μεγάλων. Τελεία.

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι μετά από τις δηλώσεις του Μητσοτάκη, οι ίδιοι που έγραφαν ότι θα δοθεί χρίσμα του κόμματος στην Κόρινθο, άρχισαν να αναπτύσσουν νέο θεώρημα διαφυγής από τα ίδια τους τα άρθρα.

ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.

Παραδεχτείτε βρε ΜΙΑ ΦΟΡΑ έστω ότι γράφετε αρλούμπες. Αντρίκια και παντελονάτα. Δεν είναι κακό να συμπεριφέρεστε και έτσι καμιά φορά. Έτσι για αλλαγή ...



Οι δηλώσεις Μητσοτάκη από την κάμερα του Γιάννη Στεφανή :





Diogenis-press


ΚΡΖ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad