ΚΙΑΤΟ:Καμία ανοχή σε προσβλητικές συμπεριφορές σε συμπολίτες την ώρα των ζημιών - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΚΙΑΤΟ:Καμία ανοχή σε προσβλητικές συμπεριφορές σε συμπολίτες την ώρα των ζημιών


Μετά τις καταστροφές στο Κιάτο ο δήμαρχος δέχεται μια σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση και από απλούς πολίτες .

Ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου επισήμανε:


Σε όλες τις δύσκολες στιγμές μέχρι σήμερα του τόπου έχω δείξει απόλυτη αυτοσυγκράτηση στο σχολιασμό μου από σεβασμό στον απλό πολίτη που παθαίνει ζημιές. Και στα χιόνια, και στις φωτιές και χθες.
Αναφέρω ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ:
Α) Ο αστυνομικός ΝΙΚΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ βρέθηκε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ στο καθήκον όλη τη νύχτα σε συνεννόηση με τον Διοικητή του. Αντί ευχαριστίας για την προσφορά του ο ίδιος ο Δήμαρχος τον έβρισε ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ επειδή δεν είναι υποστηρικτής του οτι δήθεν κάνει πολιτική όντας στο δρόμο.
Β) Ελεύθερος επαγγελματίας που έπαθε ζημιές στον επαγγελματικό του χώρο -δεν εχω εντολή δημοσιοποίησης του ονοματός του- παραπονέθηκε για την κατάσταση των φρεατίων στο δάσκαλό του-αιώνιο Πρόεδρο του Δημοτικου Συμβουλίου.Η απάντηση που έλαβε ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ήταν "Άντε γ......ρε μα....που θα μου κάνεις και πολιτική"....Και αυτό ενώπιον μαρτυρων.
Γ) Καθηγήτρια εκφράζει δημόσια τα παράπονά της για το χωριό της και την κατάστασή του.Δημοτικός σύμβουλος την αποκαλεί γραπτώς "γραφική" υποβιβάζοντας το επίπεδο σεβασμού που πρεπει να αποδίδεται σε γυναίκες και δη αυτές που μαθαίνουν τα παιδιά γράμματα αλλα και αρχές!!!!
Η ανοχή μου στις προσωπικές επιθέσεις και συκοφαντίες που μου κάνετε είναι διαρκής και δεν απαντώ, γιατί δεν ασχολούμαι με πολιτικά καρτούνς.
Αλλά να βρίζετε συμπολίτες την ώρα των ζημιών, επειδή δεν σας στηρίζουν, αντι να είστε απολογητικοί για τις ευθύνες σας ειναι η τελευταία απόδειξη του πολιτικού σας επιπέδου.
Ηρθε η ώρα να τελειώνουμε με τον πολιτικό πάτο σε αυτόν τον τόπο.












Dimitris Papageorgiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad