Ντρέπεσαι καθόλου Αλέκο ; | Τι γίνεται με τις σχολικές επιτροπές ; | ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Ντρέπεσαι καθόλου Αλέκο ; | Τι γίνεται με τις σχολικές επιτροπές ; | ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ



Γέλασε και ο κάθε πικραμένος χτες στην Κόρινθο με την εικόνα ενός απίθανου τύπου να κάνει δηλώσεις για την κακοκαιρία, υπό σκιάν λόγω της ηλιόλουστης μέρας, μιλώντας για την ετοιμότητα του μηχανισμού να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία !!!

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που αναδημοσιεύουμε από το TV SUPER :




Η Κόρινθος το πρωί έφτασε μέχρι και τους 9 βαθμούς Κελσίου σε μια ημέρα χαρά Θεού που ο Αλέκος προσέφερε ένα εξτραδάκι χαλαρότητας σε μαθητές, δασκάλους και καθηγητές.


Η Κόρινθος μάλιστα έγινε και πανελλαδικό θέμα καθώς νωρίς το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ γελάσανε και οι μακιγιέρ όταν ανακοινώθηκε η "είδηση" ότι είναι κλειστά τα σχολεία με τη θερμοκρασία εκείνη την ώρα περίπου στους 7 βαθμούς και τον ουρανό να είναι πεντακάθαρος.


Να σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση για το κλείσιμο των σχολείων στην Κόρινθο έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής, με ανάρτηση του Αλέκου Πνευματικού στο Facebook δημιουργώντας ακόμα μια φορά ταραχή στις οικογένειες που έψαχναν νυχτιάτικα να βρουν μια επίσημη ανακοίνωση από υπεύθυνα χείλη και ευτυχώς αργότερα υπήρξε και σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου.


Όμως η πλάκα σταματά εδώ γιατί το θέμα είναι ακόμα σοβαρότερο.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Diogenis-press λένε ότι οι περισσότερες σχολικές επιτροπές στο δήμο Κορινθίων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ τα χρήματα που προβλέπονται για ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ανάγκες των σχολείων όπως γραφική ύλη αλλά και για παράδειγμα συντήρηση των εγκαταστάσεων θέρμανσης παρότι ο κ. Πνευματικός επαίρεται ότι έχει στο θησαυροφυλάκιο του Δημαρχείου καμιά εικοσαριά εκατομμύρια ευρώ.


Οι πληροφορίες αυτές μας έχουν έρθει από τουλάχιστον 4 δημοτικά σχολεία του Δήμου και η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ να εξετάσει αν συμβαίνει αυτό Ιανουάριο μήνα. Καλούμε επίσης τον κ. Πνευματικό αν θέλει δημόσια να απαντήσει αν όντως συμβαίνει αυτό. 


Κύριοι, μπορείτε να παίζετε με σχεδόν ό,τι θέλετε. Τα σχολεία και τα παιδιά όμως αφήστε τα στην ησυχία τους. Αν έχει μείνει κάποιο ίχνος τσίπας δηλαδή ...



Diogenis-press


ΚΡΖ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad