Νέα ενότητα Diogenis-press | Εκλογικό Περισκόπιο της Κορινθίας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Νέα ενότητα Diogenis-press | Εκλογικό Περισκόπιο της Κορινθίας




Εκλογικό Περισκόπιο - 11/1/2019


Νέα ενότητα από το Diogenis-press - Μικρά εκλογικά νέα από όλη την Κορινθία, γρίφοι και παραλειπόμενα 



- Παραδοσιακά οι καινούριοι συνδυασμοί παρουσιάζουν στην πρώτη τους φορά αρκετά μικροπροβλήματα. Από αυτό τον κανόνα δεν γλίτωσε το 2014 η Συμμαχία Πολιτών και παιδεύτηκε για όλη την πρώτη της θητεία στο δημοτικό συμβούλιο. Από τον κανόνα μαθαίνουμε δεν γλιτώνουν ούτε οι δημοτικές παρατάξεις Σταυρέλη και Καλλίρη. Μαθαίνουμε ότι σημειώνονται πολλές φαγωμάρες και τα βέτο για διάφορους υποψηφίους από συνυποψηφίους τους αποτελούν αυτή την περίοδο το αγκάθι και για τους δύο επικεφαλής.


- Την παραδοσιακή πίτα για το νέο έτος κόβει την Κυριακή η Συμμαχία Πολιτών του Βασίλη Νανόπουλου στο ξενοδοχείο Εφύρα στις 6 το απόγευμα. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Νανόπουλος θα ανακοινώσει και άλλους υποψήφιους πέρα από τους πρώτους 20 που έχουν ήδη ανακοινωθεί.


- Μεταγραφή - έκπληξη που θα δημιουργήσει τεκτονικές αλλαγές ψήνεται στο Δήμο Κορινθίων για τις δημοτικές εκλογές. Ισχυρός υποψήφιος με μεγάλη εκλογική επιρροή ετοιμάζεται σύντομα να ανοίξει τα χαρτιά του και να ανακοινώσει με ποιο συνδυασμό θα κατέβει μετά την αποχώρηση του από το συνδυασμό που ήταν το 2014.


- Σε αναμονή πολλά στελέχη της ΝΔ για τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τα ψηφοδέλτια. Η προγραμματισμένη ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων δεν έγινε και η αναμονή συνεχίζεται. Αυτό λέγεται ότι περιμένουν αρκετά στελέχη προκειμένου να δουν αν θα συνταχθούν με το Νίκα στην Περιφέρεια ή όχι ... Οι αποφάσεις θα κρίνουν πολλά. Αυτοί που έχουν ανακοινωθεί ήδη είτε δεν είχαν βουλευτικές επιδιώξεις, είτε τις τακτοποίησαν σε διαπραγμάτευση με τον ίδιο το Νίκα ή τα κεντρικά της ΝΔ. Υπάρχει πάντως γραπτή εισήγηση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαιτήσει από τα στελέχη του Μητρώου να κατεβούν στο πλευρό του Νίκα. Για ορισμένους και ορισμένες η προσφορά θα είναι take it or καληνύχτα σας.


- Σε τροχιά Καλλίρη νέος από τα Αθίκια. Η ανακοίνωση προωθείται.


- Δυνατό θηλυκό έκλεισε ο Νίκας για το ψηφοδέλτιο στην Κορινθία. Η υποψήφια έχει παλαιότερα λάβει μέρος στις εθνικές εκλογές.




Το Εκλογικό Περισκόπιο θα είναι κοντά σας κάθε εβδομάδα.


Diogenis-press












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad