Loutraki Challenge I – II – III - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Loutraki Challenge I – II – III


Ο Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας συνδιοργανώνει με τον ΠΕΣΑ Αστέρα Ζωγράφου και σε συνεργασία με την Seg Racing Academy, την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Περαχώρας & Λουτρακίου, τον φορέα του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων, 3ήμερους ποδηλατικούς αγώνες δρόμου στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου με την υποστήριξη του τοπικού ποδηλατικού Συλλόγου Π.Ο. Κορινθιακού, οι αγώνες είναι ενταγμένοι στο καλεντάρι της ΕΟΠ.

Ημερομηνίες αγώνων

Παρασκευή 22/02/2019 Αγώνας Criterium στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων

Σάββατο 23/02/2019 Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης Ανάβασης Όσιου Παταπίου

Κυριακή 24/2/2019 Αγώνας αντοχής Αγ. Θεόδωροι, Λουτράκι, Λίμνη, Περαχώρα

Κατηγορίες

Άνδρες

Έφηβοι

Γυναίκες

Μάστερ

Οπεν

Τεχνικό συνέδριο – Γραμματεία

Η Γραμματεία των αγώνων θα λειτουργεί στην αίθουσα του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων την Παρασκευή 22/2/2019 από τις 12:00 για επικύρωση συμμετοχών, κατάθεση αθλητικών δελτίων, επίδειξη καρτών υγείας για την παραλαβή αριθμών αγώνων.

Το Τεχνικό Συνέδριο των αγώνων θα γίνει την Παρασκευή στις 13:00 στην ίδια αίθουσα η παρουσία των εκπροσώπων των Ομάδων είναι υποχρεωτική.

Οι αγώνες είναι μονοήμεροι και ανεξάρτητοι ο ένας με τον άλλο, θα υπάρξει όμως βράβευση – έπαθλα για τους αθλητές που θα συμμετέχουν και τις 3 ημέρες καθώς επίσης οι αγώνες θα είναι κριτήριο επιλογής ταλέντων U19 & U23 από την Seg Racing Academy για την επιλογή τους στο

http://www.mbike.gr/fleet-complete-cycling-academy-greece/

1ος Αγώνας Loutraki Challenge I’’ Circuit Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων

Τόπος: Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων

Διαδρομή: Επίπεδη, επισυνάπτεται χάρτης πίστας μήκους 2100 μέτρων.

Πρόγραμμα Αγώνων: 14:00 Αγώνας criterium κατηγορίες Μάστερ & Γυναικών (15 lap) 31,5 χλμ. με την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα ακολουθούν οι κατηγορίες Ανδρών & Εφήβων σε κοινή κατάταξη (25 lap) 52,5 χλμ. (η κατηγορία των εφήβων θα συμμετέχει με ελεύθερο ανάπτυγμα, και θα έχει ξεχωριστή βράβευση).

16:00 Απονομές Νικητών όλων των κατηγοριών

16:30 Πλήρης αποχώρηση – αποδέσμευση του χώρου



2ος Αγώνας Loutraki Challenge II Ανάβαση Όσιου Παταπίου – Α/ Χρονομέτρηση

Τόπος: Λουτράκι πλατεία 25ης Μαρτίου

Διαδρομή: Εκκίνηση στην πλατεία 25ης Μαρτίου Λουτρακίου και διέλευση από τις οδούς Κουλουκή – Αριστερά Περιφερειακή Λουτρακίου – Δεξιά προς Μονή Όσιου Παταπίου – Τερματισμός Μονή Οσίου Παταπίου μήκους 7,6 χλμ. επισυνάπτεται χάρης & υψομετρικό διάγραμμα.

Πρόγραμμα αγώνων:

13:30 Άνοιγμα Γραμματείας αγώνων για επικύρωση συμμετοχών σε σημείο πλησίον της εκκίνησης

14:30 Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης Ανάβαση Όσιου Παταπίου μήκους 7,6 χλμ. διαδοχικά στις κατηγορίες, Όπεν, Μάστερ, Γυναίκες, Έφηβοι και Άνδρες.

Οι Σύλλογοι με ευθύνη τους θα πρέπει να σημειώσουν στο έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής του αγώνα την επιθυμητή σειρά εκκίνησης των αθλητών ανά κατηγορία σε άλλη περίπτωση η λίστα θα καταρτιστεί από τη διοργάνωση.

Η εκκίνηση του πρώτου αθλητή θα δοθεί στις 14:30 και ακολουθεί ο επόμενος ανά ένα λεπτό, οι συμμετέχοντες αθλητές θα πρέπει να προσέρχονται στο χώρο της εκκίνησης 10 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα αναχώρησής τους, η συνοδεία σε αθλητή απαγορεύεται με οποιδήποτε τύπο οχήματος. Η λίστα εκκίνησης θα σας γνωστοποιηθεί 24 ώρες νωρίτερα.

Όποιος αθλητής τερματίζει μπορεί να επιστρέφει στο χώρο εκκίνησης κατεβαίνοντας με προσοχή στο δεξί μέρος του δρόμου, χωρίς να εμποδίζει αυτούς που αγωνίζονται.



3ος Αγώνας Loutraki Challenge III Αντοχή Αγ. Θεόδωροι – Λουτράκι – Λίμνη – Περαχώρα

Τόπος: Αγ. Θεόδωροι στην πλατεία της εκκλησίας της Ευαγγελίστριας.

Διαδρομή: προ-Εκκίνηση Αγ. Θεόδωροι προς Λουτράκι Σχίνου – Επαρχιακή Λουτρακίου Λίμνης Βουλιαγμένης – Επαρχιακή Περαχώρας Βουλιαγμένης – Περαχώρας (όπου και το σημείο εκκίνησης του κύκλου και σημείο τερματισμού του αγώνα) – Επαρχιακή Λουτρακίου Σχίνου προς Λουτράκι – Επαρχιακή Λουτρακίου Λίμνης Βουλιαγμένης επισυνάπτεται χάρτης & υψομετρικό διάγραμμα.

Πρόγραμμα Αγώνων:

08:15 Άνοιγμα Γραμματείας αγώνων για επικύρωση συμμετοχών σε σημείο πλησίον της εκκίνησης.

09:15 Αγώνας Αντοχής με προ-Εκκίνηση Αγ. Θεόδωροι προς Λουτράκι, εκκίνηση Καταρράκτης Λουτρακίου και συνέχεια στη διαδρομή όπως ανωτέρω περιγράφεται.

Στους καταρράκτες θα δοθεί η εκκίνηση για τις κατηγορίες Ανδρών & Εφήβων σε κοινή κατάταξη συνολικής απόστασης 86,1 χλμ. (4 στροφές) ενώ οι υπόλοιπες κατηγορίες Γυναικών, Μάστερ και Οπεν θα ξεκινήσουν με διαφορά χρόνου καλύπτοντας συνολική απόσ

ταση 73,2 χλμ. (3 στροφές).

Η διαδρομή της κατηγορίας Ανδρών & Εφήβων θα είναι 86,1 χλμ. (4 στροφές). Η κατηγορία των εφήβων θα συμμετέχει με ελεύθερο ανάπτυγμα και θα έχει ξεχωριστή βράβευση.

Η διαδρομή Γυναικών, Μάστερ και Οπεν θα είναι 73,2 χλμ. (3 στροφές).

Η συνοδεία αυτοκινήτων στον αγώνα δεν επιτρέπεται αφού η διοργάνωση θα παρέχει ικανό αριθμό αυτοκινήτου ουδέτερου σέρβις.

Στο τεχνικό συνέδριο θα οριστεί σημείο ζώνης τροφοδοσίας αθλητών και σταθερό σέρβις των ομάδων.



Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές με δελτίο ΕΟΠ ή UCI σε ισχύ για το 2019 με απεριόριστο αριθμό συμμετοχών ανά Σωματείο.

Στην Οπεν ηλικιακά γκρούπ είναι 19-39 σε κοινή κατάταξη με την Μάστερ Α, 40-49 σε κοινή κατάταξη με την Μάστερ Β και 50-59 με την Μάστερ Γ κ.ο.κ.

Στους αγώνες στις 23 & 24/2/2019 θα μπορούν να συμμετέχουν στην κατηγορία Όπεν αθλητές με δελτίο ΕΟΠ έτους 2019 των κατηγοριών U19 &U17 (χωρίς παράβολο συμμετοχής).

Κανείς αθλητής δεν μπορεί να συμμετέχει στους αγώνες χωρίς την προβλεπόμενη κάρτα υγείας αθλητή σε όλες τις κατηγορίες & στην Οπεν.

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής των Συλλόγων θα γίνονται αποκλειστικά στη συνημμένη φόρμα δήλωσης συμμετοχής Σωματείων, για τις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών & Μάστερ, δήλωση που δεν είναι πλήρως συμπληρωμένη δε θα γίνεται δεκτή, στη δήλωση αυτή θα συμπεριληφθούν & οι κατηγορίες των όπεν U19 και U17. Το αρχείο της δήλωσης να σταλεί σε ανοιχτό επεξεργάσιμο έγγραφο.

Η δήλωση συμμετοχής για την κατηγορία Οπεν θα γίνεται αποκλειστικά στη συνημμένη φόρμα δήλωσης συμμετοχής Οπεν πλήρως συμπληρωμένη σε ανοιχτό επεξεργάσιμο έγγραφο, στην επικύρωση της συμμετοχής στη γραμματεία των αγώνων θα επιδεικνύετε υποχρεωτικά την προβλεπόμενη Κάρτα Υγείας αθλητή.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές ως την Παρασκευή 15/2/2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση kronos@sptableware.gr.

Παράβολο συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες αθλητές σε όλες τις κατηγορίες θα καταθέτουν παράβολο συμμετοχής 30 ευρώ για τους 3 αγώνες συνολικά, αν κάποιος δηλώσει 1ή 2 αγώνες το παράβολο συμμετοχής είναι 15 ευρώ ανά αγώνα.

Τεχνικός οδηγός: οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς δρόμου της ΕΟΠ & της UCI.

Βραβεύσεις

Όλες οι βραβεύσεις θα γίνονται με τη λήξη της κάθε αγωνιστικής ημέρας, στο χώρο του τερματισμού του κάθε αγώνα.

Σαν νικητής της γενικής κατάταξης λογίζεται ο αθλητής που συμμετείχε και στους 3 αγώνες καταλαμβάνοντας βάση θέσης τερματισμών το μικρότερο άθροισμα, σε περίπτωση ισοπαλίας νικητής λογίζεται όποιος κατέκτησε 1η ή 1ες θέσεις αλλιώς ο νικητής ανακηρύσσεται με την καλύτερη θέση στον 3ο αγώνα.



Στον αγώνα θα υπάρχει κάλυψη με πλήρως εξοπλισμένο και επανδρωμένο ασθενοφόρο όχημα.

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad