Πελοποννησιακές, αθλητικές ειδήσεις - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Πελοποννησιακές, αθλητικές ειδήσεις


Ο Τάσης θα είναι ο διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟ εκτός έδρας. To παιχνίδι θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα.


Το παιχνίδι ΠΑΟ-Αστέρας θα μεταδοθεί ζωντανά απ’ την τηλεόραση της ΕΡΤ.

Χωρίς Πασαλίδη και Μουνάφο ο Αστέρας Τρίπολης, αύριο στο δύσκολο ματς με τον Παναθηναικό. Άγνωστο είναι εάν θα προλάβει το ματς και ο τραυματίας Ιγκλέσιας. Επιστρέφει ο Τριανταφυλλόπουλος.

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής για το 2018, ανακηρύχθηκε απ’ τον ΠΣΑΠ, ο Τάσος Δουβίκας του Αστέρα Τρίπολης.

Πολύ καλά τα πάνε οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης στις μικρές εθνικές ομάδες. Και παίζουν και σκοράρουν. Μπράβο τους.

Εκτός έδρας παίζει η Κόρινθος την Κυριακή για την Γ Εθνική. Παίζει κρίσιμο παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο και αναζητάει βαθμό ή βαθμούς.

Ουκ ολίγα βελτιωτικά έργα ανακοίνωσε ο ΓΓΑ κ. Ιούλιος Συναδινός για το ΔΑΚ Τρίπολης. Οι πιστώσεις είναι εξασφαλισμένες. Μακάρι να προχωρήσουν απρόσκοπτα.

Κόσμος πάει και έρχεται στη Σπάρτη. Η ομάδα αλλάζει συνεχώς ρόστερ. Νέοι παίκτες ήρθαν στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες. Το ζητούμενο, ωστόσο, είναι οι βαθμοί. Η Σπάρτη, την Κυριακή, στις 3 μ.μ. φιλοξενεί την ισχυρή Παναχαική. Η Λακωνική ομάδα έχει μόλις 14 β.

Με το Δίστομο παίζει την Κυριακή η Ερμιονίδα για την Γ Εθνική. Ο Παναργειακός θα φιλοξενήσει την Ένωση Λέρνας.

Στις 20 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου, ανάμεσα στον ΑΣ 2006 και τον ΠΑΣ Κόρινθος. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3 μ.μ. και θα υπάρξει και ρεβάνς. Στον άλλο ημιτελικό, το Πετρί θα παίξει με τον Σαρωνικό, την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα.

Αύριο, Σάββατο, στις 3 μ.μ. θα γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στην Πελλάνα και τον Παναρκαδικό για την Γ Εθνική Κατηγορία. Το ματς της Καλαμάτας με το Καταστάρι, θα αρχίσει στη μία και μισή της Κυριακής.

Διεξάγεται το πρωί της Κυριακής, ο γνωστός δρόμος του Αργολικού Κόλπου.

Στις 24 Φεβρουαρίου θα γίνει ο 3ος δρόμος αξιών απ’ τους πρόσκοπους της Αργολίδας. Πρόκειται για αγώνα 16 χλμ.

Στις 23 Φεβρουαρίου, στις 6,30 το απόγευμα, θα γίνει η γιορτή του ΓΣΑ, στην Τρίπολη και η κοπή της πίτας. Θα γίνουν ομιλίες και θα πραγματοποιηθούν και βραβεύσεις.

Την Κυριακή, στην Τρίπολη, θα γίνει η εορτή του τμήματος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Σπουδαία η επίδοση του ΣΔΥ Αργολίδας, στις σκυτάλες, στο πρόσφατο πανελλήνιο κλειστού στίβου. Το 3.46.69 έγραψε ιστορία, αφού είναι ρεκόρ συλλόγων στα 4 επί 400 μ.

Εκτός έδρας με του Ζωγράφου θα παίξει ο Πελασγός Μεγαλόπολης για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 γυναικών. Τα κορίτσια της Μεγαλόπολης, προσπαθούν, ωστόσο, είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Εκτός έδρας με τον Ιωνικό Ν.Φ. θα παίξει η Καλαμάτα για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ Εθνικής των ανδρών. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή.

Με την Ένωση Ιλίου παίζει στο Ναύπλιο, ο Οίακας για την Β Εθνική του μπάσκετ ανδρών. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή. Ο ΚΑΟ Κορίνθου, θα φιλοξενήσει την Ελευσίνα.

Τον πανίσχυρο Ολυμπιακό, θα φιλοξενήσει αύριο Σάββατο, στην Κόρινθο, η γυναικεία ομάδα βόλει της πόλης. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 6.30 και αναμένεται το κλειστό να είναι κατάμεστο.

Η Ελπίδα Καρκαλάτου, μετά το 54.51 και τη νίκη της στο ΣΕΦ, στα 400 μ., στοχεύει τώρα, να πιάσει το όριο για το Ευρωπαικό κλειστού της Γλασκώβης. Αύριο, Σάββατο, αγωνίζεται στους βαλκανικούς κλειστού, στην Πόλη και διεκδικεί το εισιτήριο.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στο χάντμπολ το απόγευμα της Κυριακής. Ο Διομήδης Άργους, θα φιλοξενήσει τον ισχυρό Ολυμπιακό που είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και απ’ την ΕΡΤ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Θα μεταδοθεί απ’ την ΕΡΤ3.

Με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό Βραχατίου, αγωνίζεται ο Παμβοχαικός για το βόλει ανδρών. Πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Στο φουλ οι ετοιμασίες για τον Μαραθώνιο του Ναυπλίου. Θα γίνουν πάρα πολλά πράγματα εκείνες τις ημέρες στο Ναύπλιο.

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad